![]() |
|
Hangi Yokohama lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bence Petlas 1 senede yol yardımı veriyorlar
Ben petlas starmax kullanıyorum,hemde yerli sermaye,hemde kaliteli lastik yapıyorlar...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hiç toyo tıres almayı düşündün mü ?
|
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
sağolun zaten ya nokian alacam internetten ya da yokohama c drive, yokohama satan c drive için öyle deyinci sizlerinde değerli fikirlerini almak istedim.
|
|
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
c drive h (210km) al
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
internetten al hatta yanılmıyorsam hepsiburada da belirli bir ücret verip kendi şehirindede taktırtabiliyorsun. kargosu da bedava galiba. ne reklam yaptım ya. neyse belki bir fikir verir diye belirteyim istedim.
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Arkadaşlar lastik almam gerekiyor, yokohama alacam 195 65 R15. Burada arkadaşlar C Drive(AC01) i çok övmüşlerdi, ancak bayi bana artık AC01 in üretilmediğini AC02 nin ise connect gibi ticari araçlarda kullanıldığını söylediler ve bana AA01 (A drive) önerdiler. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? Aslında nokian alacaktım ama aydında bayisi yok.
|
|
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |