|
307 -yay (yeni foto) :D |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 16:25 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
stoplarda çorapmı var dostum?
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yok yahu bilgisayar da yapmış (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
üçüncü resminde sislerin photoshopta koyulmuş gibi duruyoo
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
berkek senin niyetin araç ile oynamak mı yoksa photoshop mu öğrenmek (:
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kaba işçiliği fena değil ama 10 üzerinde 3 alır
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi photoshop la işim yok niyet araçla oynamak arkadaşın çorap lafına çok güldüm onuda photoshop cs 4 te yaptım :D sisleri beceremedim biliyorum angellar da olmadı ama karartma oldu |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi sisleri 5 dakkada yaptım o kadar olur vtec 2 sisleri :D |
|||
hakann83
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
zamanla onlarıda yaparsın yeterki uraş
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynen abi ama karartmalar bide xenonlar fena olmamış dime |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
benimde kafamda projelerim var ama söylemem sonra aynısını yaparsın
|
|||
|||
hakann83
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben yapmam bana söyleye bilirsinnnnn |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
vtec sislerini boşver sana projemden bir parçasını söyliyim yaparmısın bilmem. Mercekli 206 sisi takıcaksın, görüntüsü güzeldir ama pek ışık vermiyormuş. beğenmezsende 206 orjinal sislerini karartıp takıcaksın on numara!
buda mercekli hali,
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bizde özenmeye yer yok abi ;) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yav Metinim Senin Aaraca 206 Sis Farı Takılmazmı Acep...
Bence Cuk Oturur ??? |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynı fikirdeyim |
|||
hakann83
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bi ara bende evde uraşıyodum boş zamanımda silmediysem resimleri eklerim akşamm
|
|||
hakann83
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
evet çok güzel oluyor. Zaten araçda sisler için düğme kablo tesisatı falan mevcut. tek yapmak gereken tamponu en uygun yerden delmek. Bunu en iyi işçilikle yapan bir usta bulabilsem olcak. birde sonuçda tampon delincek orjinali bozulcak, iyice cesaretimi toplayıp sonra güzel bir usta bulmak lazım (:
yada satıp makjanlı 307 almak gerekli hehe (:
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bence Çok Zor Değil Bizim Kütahyadan Muhammet Çakır Var Biliyorsun. Aracındaki Sis Deliklerini Kendisi Açtı Tahmince Zor Değil Abicim |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |