![]() |
|
307 Yatak Sarma Acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eskobar ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: ist gop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 16:43 |
Arkadaşlar Merhaba. Arkadaşlar emanet araç aldık 100 km. yolda motorda sorun çıktı ve en ufak bir bilgim yok problem şöyle. Araç çalışırken motordan ufaktan ses geliyordu ince bir ses o ses sonra baya bir kuturdemeye donustu fakat araç boştayken daha da çok çıkıyor gaza basınca ses azalıyor. mahmutbey gişelerde akü hatası verdi sanırım elektrik ikaz lambası hafiften de kokuda geliyordu sonra sağa çektik motoru dinlendirdik açtık baktık tırcılar vardı şarz dinamosu ve altındaki bobini gösterdiler ufak ufak gidin tamirciye gösterin dediler fakat arabanın hararetinde problem yoktu trafik kapalı olduğu için hararet 90 (göstergenin ortası) ve çok az üzerine çıkıyodu ilerleyince 70 e iniyordu o yüzden bizde çok telaşlanmadık araba bakımdan yeni çıkmıştı fakat eve geldiğimizde ses birazdaha fazlalaştı ve duman attı tabi orda bıraktık. Şimdi araba emanet olduğu için sahibi ne dese tamam diyoruz usta bakmış üstten yatak sarmış demiş bizde sahibine fazla güvenmiyoruz o yüzden sizlere paylaşmak istedim. Ayrıca yatak sarmasında hararet fullenmezmi biraz açıklayabilirmisiniz arabanın gidişatında ses ve duman atmasından başka sorun yok . Yatak sardıysa eğer neye kurtarırız ortalama . ben biraz araştırdım şarz dinamosu diyorlar koku içinde kömürlerinden gelir diyolar ama yatak sarma denmesi biraz düşündürüyor çünkü hararette sıkıntı yoktu. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eskobar öncelikle geçmiş olsun. Size yardımcı olabilmemiz için sizi tanımamız gerekiyor. bu yüzden forum kurallarında da belirttiği gibi yeni konu açmadan önce kendinizi tanıtmanız gerekiyor. profil bilgilerinizde il ve ilçe bilgilerinizi yazarsanız yakında olan usta tavsiyesinde bulunabiliriz. ayrıca aracın modeli yakıt türü motor hacmi vs nedir bunlarıda imza bölümünüzde paylaşmalısınz.
Düzenleyen metin - 18 Temmuz 2011 Saat 17:08 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
acil dedığın ıcın yardımcı olmaya calısalım elektrık aku sarj ısaretı cıktıysa motor kasnagına bakın once bendede aynı olay olmustu kasnak ıcı bosaldıgında sarj yapmadıgı ıcın o ısık yanar
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bende mersıne gıderken motorun ordan ses gelmeye basladı kaputu actım baktım kasnagın ıcı bosalmıs ıkı demır bırbırıne surtme sesı gelıyodu cızırtı seklınde
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Eskobar ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: ist gop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Metin bey tanıtımı yaptım fakat aracın modelini tam olarak bilmiyorum ama hd değil daha düşüğü yazdığım gibi emanet arabaydı beni aydınlatırsanız sevinirim gerekirse önerceğiniz ustayada gösteririz fakat bir noktanın altını çizmek istiyorum motor yatak sarmış denmiş fakat yukarıda belirttiğim gibi hararette ve arabanın giditaşında problem olmadı sadece ses ve duman hafiften plastik yanığı kokusu vardı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
gop nerde bilmiyorum. sayfanın başında sponsorlar var orada peugeot efe var hem çıkma parça temin ediyor hemde servis işi yapıyor.
OTO EFE
Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com bu forumdan olduğunu söyle yardımcı olur.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
arkadas madem böyle dıyorlar sende alıcaksın arabayı göturup kendı ustana gösterıceksın neyı var dıye ona göre hareket edıceksın
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gecmıs olsun
|
|
![]() |
|
arkadaşlar benim takıldığım konu aracın motorundan ses gelse ısıya yol açtığı için hararet yükselmezmi benim takıldığım nokta burda
|
|
![]() |
|
peugeot efe ile görüştün mü?
|
|
|
![]() |
|
şimdi görüştüm cep tlf aldım akşam iş çıkışı bakalım dedi yolunun üstüymüş zaten fakat arabadaki masrafıda söyledi arabanın sahibi bize 2700 tl masrafı varmış parçalarını almış bizden 1000 tl istiyo şimdilik ne zaman söktü ne zaman parça alındı anlamadım işin içinde başka iş ihtimali olabilir arabanın sahibi ne kadar yakınımız olsada bizi koparmaya çalışıyo olabilir tabii onunda günahını almak istemem ama görüştüğüm herkez yatak sarması değil diyor o yüzden strese girdim kafam çok karıştı akşam ola hayrola size dönücem bakalım parça listesini falan alıcam neyin arızası içinmiş bunlar
|
|
![]() |
|
efe sana yardımcı olur. sen aracın yürüdüğünü söylüyorsun bence yatak sarsa yürümez ki. bencede bir iş olabilir.
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Zor bi durum,geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
efe sağolsun gelip bakarım dedi ama olan oldu artık araba tamir olmaya başlamış bile . artık oyuna da geldiysek buda kulağımıza küpe olsun 5 sene altımda arabam vardı bu tür sorun yaşamadım kısmet diyelim artık kendi payımıza ne düşüyosa ödüyecez sizler de çok sağolun site süper yardımlaşma süper inşallah güzel şeylerle görüşürüz hepiniz hoşçakalın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |