![]() |
|
o.z superturismo wrc 15 (satılık) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 16:35 |
Arkadaşlar aracımı satılıga çıkardım ve sonradan aldıgım parçaları sökecegim ve satmak istiyorum ilgilenen olursa yardımcı olurum...
parçalar kesinlikle ayrı ayrı satılmıyacaktır. Özellikle söylüyorum tüm parçalar orjinaldir. o.z superturismo wrc jant(made in italy) toyo proxes t1 lastik(made in japan) hepsinin total fiyatı 1.150 ayrı ayrı almaya kalksanız o.z superturismo wrc 15 fiyatı 1.250 toyo proxes t1 lastik fiyatı 800 tl eger inanmıyosanız netten araştırabilirsiniz fiyatlarını. Saygılar Burak Bülbül Arkadaşlar resim eklemedim jantın lastigin markasını gogle'ye yazdıgınızda görsellerde karşınıza çıkar. Ama en kısa sürede resim ekleyecegim.
Düzenleyen Burak.Bülbül - 25 Ocak 2012 Saat 17:23 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaçırılmayacak bir fırsat, bu jant lastik ve yaylar sadece 206 ya göremi acaba? |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
daha yeni yaptıydın güzel güzel hayırdır yahuuu niye satıyorsun.hayırlı olur inş :) |
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
|
Saolasın ercan abi.
kafam attı abi ya arabayıda herşeyide satılıga çıkardım.
Düzenleyen facemelowe - 18 Temmuz 2011 Saat 16:44 |
|
![]() |
|
abi jant lar 4x108 tüm pejolara uyar ama yaylar sadece 206 için.
|
|
![]() |
|
al işte bi ersin benzeri daha :)))) kafam attı tipoyu sattım bende :)))))) neyse facemelowe hayırlı satışlar kardeşim....
|
|
![]() |
|
Hayırlı satıslar olsun Burak kardesım...
|
|
![]() |
|
sagolasın abicim ara sıra atıyo bu kafa işte ne yaparsın :)
|
|
![]() |
|
tşk ederim abicim sagolasın.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
jant lastik ebatınız tam olarak nedir? birde kargo işi var onu nabıcaz off allahım :S
|
|
![]() |
|
janatlarım ilan başlıgında belirttigim gibi o.z superturismo wrc 15 lastiklerim toyo proxes t1 195 50 15 saygılar
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
özr dilerim dikkatimdan kaçmış
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
hayırlı satışlar.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Güzel jantlar en kısa zamanda kendimi toparlayıp jant takımı almam lazım :)hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
Jantları tek satarsan haberim olsun bir arkadaşım arıyordu.
|
|
![]() |
|
Hocam hayırlı satışlar. Ben de 206+ için düşünüyorum ciddi alıcıyım. Parçaların durumları nasıldır. Yaylar 206+ araca olur mu ? Ankara içinde görüşebiliriz.
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
bu araç 06 SP değil mi? sahibinden.com'da 5-6 aydır ilanı görüyorum ben
![]() Düzenleyen Saleeh - 19 Temmuz 2011 Saat 02:51 |
|
![]() |
|
Hayırlı Satışlar. Burak...
Bu Nasıl Kafa Atması Böyle Bu Kadar Emek Harcadığın Şeyleri Anında Satıyorsun. Aman dee ![]() |
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
jantlar beyaz dımı??
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |