![]() |
|
cam tavan güneşlikleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2011 Saat 19:40 |
merhaba arkadaşlar bugün sabah işe giderken dedim biraz sunroufu açayımda hava gelsin bi açtım aha kapanmıyo uğraş uğraş derken bizim cam açık kaldı 6saat dışarda açık kaldı garibim işten erken izin aldım gittim sanayiye dedi motoru sarmış değişçek kaç kuruş 200 dedim herkez vurdu bide sen vur uzun lafın kısası yaptırdık :) kaçtı 200 tl
Düzenleyen koliva - 17 Temmuz 2011 Saat 08:56 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neyse gecmıs olsun dıyeyım ama olacak o kadarcık yanı :(( Kul yapısı elbet bozulacak
Belkı kızaklar bakımsızlıktan ıyıcene zorlanıyordur. Motorda zorlanmaktan yanmıstır mısal yanı...
Sunroof her sene duzenlı bakım gormesı gereken bır parca. Bu yapılmadıgı zaman omru kısalıyor... Düzenleyen CeCoLi - 15 Temmuz 2011 Saat 19:45 |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyide söylemedinki hiç bakım yap diye kanka :)
|
|
![]() |
|
Yoksun kı kac aydır :)))))))))))))))
Burada olsan soylerdık
![]() |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
cecoli bana da edin sunroofa bakım yap diye inşallah nazarın değmez :)
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Degmez degmez
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
cecoli bakım derken yağlama temizleme işlemi mi yapılıyor? bende de motor zrolanıyor son zamanlarda ne yapmalıyım ?
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Ah ah bir sunroofum olsa da motoru bozulsa..
![]() |
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
arkadaşlar,ben sun foof'umu önce kolanyalı mendille güzelce temizledim üzerindeki eski yağlar dahil.sonra WD40 ile güzelce yağladım komple mekanizmayı ve birkaçkez aç kapa yaptım ve iki gün ellemedim yağı içine iyice çeksin diye.daha sonra kızakların çalışan kısmını sıvı gresle yağladım sonuç bana göre iyi oldu ama tabi doğrumu yaptım bilmiyorum bi arkadaşım sadece WD40 da yeterdi dedi... bu konuda net bir bilgisi olan arkadaş varsa daha değişik tavsiyelerde alabiliriz,benim aklıma bu gelmişti. bu arada hekesin kandili mübarek olsun,nice kandillere beraber... |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
WD-40 yaglama ozelligi cok az olan bir urundur. Aslinda yaglamanin otesinde daha cok yag sokucu olarak kullanilir. Ancak ardinda cok ince bir tabaka yag biraktigi icin bazen bu is icin de kullaniliyor. Sunroof mekanizmasina WD-40 puskurtmeyi ben kendi aklimca uygun bulmadim. Cunku o ardinda biraktigi ince yag zamanla toz cekecektir. Hakeza gres yagi da ayni sekilde tozu cok ceker. Ben sizin yerinizde olsaydim, eger cok fazla eski, tozlanmis, isini gormez yag vardiysa WD-40 ile temizleme yapardim. Ardindan temiz bir bezle silip sonrasinda Teflon spray gibi toz cekmeyen bir urunle yaglardim. |
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
WD40 benide pek tatmin etmedi o yüzden sıvı gres sıktım.senin dediğin ürün sıvı silikonmu farklı bişeymi bi linki varsa atabilirmisin???
|
|
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
eski singer dikiş makinalarında sıvı plastik şişede yağ vardı ya ondan kullanmak lazım bence her derde deva :D
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Evet guzel bır temızlık ve yaglama :))
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
yaw cecoli bu akşam aracı yıkadım sunroof zor kapanıyor motor zorlanıyor. wd 40 mı sıkayım ne dersiniz.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
http://www.uzmantv.com/aracimdaki-sunroof-calismiyor-neden-olabilir
yardımcı olur herkese inş :))
|
|
206 RG 2000
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bir kere silikon bazli yaglar kullanilmamali cunku zamanla ardinda beyaz kalintilar birakiyor ve toz ile esdeger olmus oluyor. Direk gres yagi da kullanmak iyi degil. Ancak gres yaginin turevleri de var. Bu isler icin genellikle lityum gres yagi kullanilir. Benim soyledigim Teflon spray ise su resimdeki gibi ancak farkli firmalarin urettigi farkli teflon sprayler de mevcut. |
|
![]() |
|
sağol koliva bu farklı bişeymiş bundan almak lazım würt'ün sıvı silikonunu da tavsiye etmişlerdi ama bundan alıcam ben mantıklı geldi
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
:) valla zamansız bozulunca kötü oluyo
|
|
![]() |
|
valla abilerim benim sunroof tam yarı açıkken ve yolda seyir halinde giderken minik minik cam sesi geliyo tıkırdıyo yani.ama durduruyorum aracı hani camda boşluk varmı diye bakmak için.
ben sallıyorum camı ama hiç oynama yapmıyo yani hiç boşluk yok.ama yolda giderken tıkırdıyo tam sonuna kadar açtıgım zaman ses kesiliyo... bide açar veya kapatırken tam ortalarda gıcırdıyo??? bunları nasıl halledebilirim servise gitsem bakım parası çok alırlarmı yada servis dışında yaptırabilecegimiz bi yer varmı ?
|
|
![]() |
|
neyse gecmıs olsun dıyelım ıns bıda tekrarlamaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |