|
106 Gtı Vs Seat ıbıza |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2008 Saat 11:19 |
|
Arkadaşlar Sizce Hangisi Alır Drag Rol 106 Motor özelliklerini Herkes Biliyor Sanırım ıbızanın'KiNi özetlersek 1,8 150 Hp evet Yorumları Alalım..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
106 gti |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
GTI
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
GTI
|
||
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ama böyle tahminle olmazki bigün pistte göstersinlerde öğrenelim
:)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben 106 yı biliyorum orjinal 118 hp seat 150 dıyo ama hıç gıdışını bılmıorum görmek lazım
|
||
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Araştırmacı üyemiz emrah bir video ile açıklar belki bizlere :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tabıkıde hemen bulur bulmaz :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://videos.streetfire.net/video/Seat-Ibiza-Just-playing-a_31242.htm
bı tane buldum bundada 106 goturuyor sanırım karanlık ortam tam gozukmuo.. ama setaın 150 hp olanı mı bu vıdeoda kı bılmıyolrum |
||
Emin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eyw. Kalkışı yeter gtı nın
Paylaşım için teşekkürler
|
||
gokhansari_1
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhansari_1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
drag ta 106 alır ama rollingi denemek lazım
|
||
Musti-Gti
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2008 Konum: İstanbul/Yenibo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Musti-Gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Seat 2sindede ;)
|
||
KaRTaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
106 da İbiza da Kullanmışlığım var Ama İbiza Kalkarken Biraz Yavaş Kalır 106 Yanında..Ama Roll de Her Türlü :D |
||
aoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
106 GTI ve Audi 1.8T denemesi yaptık, Audi ve diğer araç doluydu... Drag GTI, Roll da uzuna doğru 1.8T alıyor ;)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
emrah = grag ve roll düşkünlüğü birde seni görsek aracınla en azından drag olarak
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben audı a6 2.0 ı dragda parcaladım seat 1.8 150 hb ama onunda kasa kucuk ne olcanı bılmıorum
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dragda senınle kalkmaya hazırırım abı .. ;)
peugeot 206 xt 110 hp (1027 kg) benzınlı benım kıde 1.6 dızel (1361 kg) benzınlı bıldıgınız uzere roll de 2 ıle uzadık ben 5.5 devırde 3 lemek zorunda kaldım kafayı ben uzattım uzadım 3 e atarken gazı ayarlayamadıgın ıcın cok az bı fark ıle benı gectı 1.6 90 beygır araclarla rahatca kalkarım dıye dusunuyorum :) 3 ve 4.vıteslerde normal gıderken bastıgın zaman koltuga apıstırıyo mahs.. nazr degmeısn :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu aralar herkes cesaret hapı alıyor anlaşılan
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hhahahahahah:D
|
||
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
GTİ
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |