![]() |
|
Kumanda Sorunu !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 17:13 |
|
zeytinburnunda bende aynı olayı yaşadım aracımın kapılarını kilitledim. karşımdaki 206 nında kapıları kilitlendi ve açtığımda açıldı.
|
||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pek alaksı yok ama kısaca anlatayım;
Kumanda arabanın tavanında (tam olarak ortasında) dururken kardesımde bır guzel arabaya su tutmus, can sıkıntısına tut desem tutmaz :) Tabı fark etmemıs bıle :) Ben geldıgımde arabanın uzerınden sular damlıyordu, bır gordum anahtarı arabanın uzeronde ıcım gıttı (anahtarın orada ne ısı var dıye sormayın cok uzun hıkaye :) Hemen aldım garıbım ıyıce bı yıkanmıs hatta pırıl pırıl olmus dedım kurusun oyle denerım ama dayanamadım bastım calıstı :) Feel the peugeot , orjınal olmasa kesın gıtmıstı yada uzerınde delık - cızık, cok sukur atlattık... |
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sen peugeot berkeye git, yedek parçada birol abiyi bul. kendisine peugeotturkey' den geliyorum de. selam söyle o sana yardımcı olur.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
math_sevko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı math_sevko
|
Teşkkr ederim, arabayı çaldırmaktansa gidicez artık. ama servisler hakkındaki düşüncemin değişeceğini zannetmiyorum adamlar problem üzerine uğraşıp kafa yormuyorlar, tak şu parça bozuk değişcek yok şu değişcek olmadı şu da değişcek, diğer bi başlık açmıştım motor arıza lambası die adamlar rolanti motorunu,bobini değiştirdi en son beyin değişcek dediler bi kopuk kablo için allahtan yok dedim ustam kurcalarken buldu problemi :) Düzenleyen math_sevko - 14 Temmuz 2011 Saat 01:48 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
veliefendie yakınsan peugeot berke yetkili servisine gitmelisin, yetkili servis hakkında düşüncelerin değişecektir. adamlar müşteri memnuniyeti için çalışıyorlar ben ve arkadaşlarım çok memnun kaldım.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
valla yanlıs yonlendırmım ama alarcılar da yapar dıyemıyorum cunku kumanda orıjınal ve aracın beyıjne baglı bana sorarsanız tabı bende servıste parcanmanızı ıstemem ama en azında garantı alacaksınız sıkıntınız oldugunda yaptıra bılıceksınız bu ısı her alarmcı anlamaz bakar yapar yada yapamaz takdır sızındır saygılar
|
||
![]() |
||
math_sevko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı math_sevko
|
Teşkkr ederim, sabah ilk işim bu olck. Ama servis demişsiniz de (antipatim var servise birazcık)başmka yapan yerler varmıdır bu frekans ayarını?
|
||
![]() |
||
|
ılgınç degıl aslında kendım eloktronıkcıyım bu bızım basımıza cok gelı kumandalı ev alarmlerınde kumandalar bellı bır merkez frekans dedımız sınyallerle calısıyor ornek olarak sole solım 2 adet radyoyu yan yana koyun ve aynı frekansa ayarların mesala 95.3 ıkısınınde sesını acın ya bırı bırınden once gıder yada arada bogukluk olur aynı sey merkez frekansları aynı degerdeyse ve hemen hemen bırbırlerıne yakınsa yapma sansı var normal stor kapılı kepenk kapaılı garaj kumandasının dugmesıne nasın ve sonra aracınızı kıtleye calısın kıtlemez cunku onun frekansı ve algılaması agır basar oyuzden yapmanız gereken gereken servıste kumandanızın frekans ayarlarını kontrol etmenızı rıca edıcem basınızın agrımasını ıstemeyız
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı math_sevko
|
oluyo da, yokmuku bunun bi çözümü :(( şimdi eline kumanda alan açacak mı bizim aracı :(((
|
||
![]() |
||
|
böyle şeyler oluyor ne yazıkki. kayınbiladerim broadwayini satarken yedek kumandasını hatıra diye saklamış anahtarlık yapmış yolda yürürken oynarken bazen bastığında yakınındaki arabanın kapısı açılıyormuş. bu şekilde bir kaç aracın kapılarını açmış. alarmsız orjinal palionun bile merkezi kilidini açtığını söylüyordu.
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı math_sevko
|
Yeni aldım arabayı 206 ama orjinal biliyorum
|
||
![]() |
||
|
İlginç bir durum. Sanırım uzaktan kumandanız orijinal değil, sonradan taktırmışsınız. Doğru mudur?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı math_sevko
|
Slm arkadaşlar, Bi poroblemim var yine çok garip
![]() az önce aracımı park edip yukarı çıkmıştım ki arkadaşlar beni aradı ve kendi arabalarını açmak için kumandaya bastıklarında benim aracın da kapılarının açıldığını söylediler :S indim baktım harbi doğru. Merakım şu acaba diğer kumandalar da mı açıo arabamı, tesadüf mü, arıza mı bu. Şimdi nasıl kitleyip başından ayrılcam :)) aklım kalcak malum başka kumandalar da açıcaksa, hırsızlara al götür der gibi bişşii olck :(( böyle bi problemi bilen duyan arkadaşlar varsa yardım etsin lütfen.... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |