Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kumanda Sorunu !!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kumanda Sorunu !!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
math_sevko Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı math_sevko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kumanda Sorunu !!
    Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 19:09
Slm arkadaşlar, Bi poroblemim var yine çok garip Wall (Böyle acayip şeyler beni mi bulur hep anlamadım :S gitti )
az önce aracımı park edip yukarı çıkmıştım ki arkadaşlar beni aradı ve kendi arabalarını açmak için kumandaya bastıklarında benim aracın da kapılarının açıldığını söylediler :S indim baktım harbi doğru. Merakım şu acaba diğer kumandalar da mı açıo arabamı, tesadüf mü, arıza mı bu. Şimdi nasıl kitleyip başından ayrılcam :)) aklım kalcak malum başka kumandalar da açıcaksa, hırsızlara al götür der gibi bişşii olck :(( böyle bi problemi bilen duyan arkadaşlar varsa yardım etsin lütfen....
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 19:12
İlginç bir durum. Sanırım uzaktan kumandanız orijinal değil, sonradan taktırmışsınız. Doğru mudur?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı math_sevko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 19:19
Yeni aldım arabayı 206 ama orjinal biliyorum 
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 19:35
böyle şeyler oluyor ne yazıkki. kayınbiladerim broadwayini satarken yedek kumandasını hatıra diye saklamış anahtarlık yapmış yolda yürürken oynarken bazen bastığında yakınındaki arabanın kapısı açılıyormuş. bu şekilde bir kaç aracın kapılarını açmış. alarmsız orjinal palionun bile merkezi kilidini açtığını söylüyordu.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı math_sevko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 19:37
oluyo da, yokmuku bunun bi çözümü :(( şimdi eline kumanda alan açacak mı bizim aracı :(((
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 22:46
ılgınç degıl aslında kendım eloktronıkcıyım bu bızım basımıza cok gelı kumandalı ev alarmlerınde kumandalar bellı bır merkez frekans dedımız sınyallerle calısıyor ornek olarak sole solım 2 adet radyoyu yan yana koyun  ve aynı frekansa ayarların mesala 95.3 ıkısınınde sesını acın ya bırı bırınden once gıder yada arada bogukluk olur aynı sey merkez frekansları aynı degerdeyse ve hemen hemen bırbırlerıne yakınsa yapma sansı var normal stor kapılı kepenk kapaılı garaj kumandasının dugmesıne nasın ve sonra aracınızı kıtleye calısın kıtlemez cunku onun frekansı ve algılaması agır basar oyuzden yapmanız gereken gereken servıste kumandanızın frekans ayarlarını kontrol etmenızı rıca edıcem basınızın agrımasını ıstemeyız
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı math_sevko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 23:43
Teşkkr ederim, sabah ilk işim bu olck. Ama servis demişsiniz de (antipatim var servise birazcık)başmka yapan yerler varmıdır bu frekans ayarını?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 23:48
valla yanlıs yonlendırmım ama alarcılar da yapar dıyemıyorum cunku kumanda orıjınal ve aracın beyıjne baglı bana sorarsanız tabı bende servıste parcanmanızı ıstemem ama en azında garantı alacaksınız sıkıntınız oldugunda yaptıra bılıceksınız bu ısı her alarmcı anlamaz bakar yapar yada yapamaz takdır sızındır saygılar

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 00:57
Orjinalini yazan: math_sevko math_sevko Yazdı:

Teşkkr ederim, sabah ilk işim bu olck. Ama servis demişsiniz de (antipatim var servise birazcık)başmka yapan yerler varmıdır bu frekans ayarını?

veliefendie yakınsan peugeot berke yetkili servisine gitmelisin, yetkili servis hakkında düşüncelerin değişecektir. adamlar müşteri memnuniyeti için çalışıyorlar ben ve arkadaşlarım çok memnun kaldım.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı math_sevko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 01:47
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: math_sevko math_sevko Yazdı:

veliefendie yakınsan peugeot berke yetkili servisine gitmelisin, yetkili servis hakkında düşüncelerin değişecektir. adamlar müşteri memnuniyeti için çalışıyorlar ben ve arkadaşlarım çok memnun kaldım.

Teşkkr ederim, arabayı çaldırmaktansa gidicez artık. ama servisler hakkındaki düşüncemin değişeceğini zannetmiyorum adamlar problem üzerine uğraşıp kafa yormuyorlar, tak şu parça bozuk değişcek yok şu değişcek olmadı şu da değişcek, diğer bi başlık açmıştım motor arıza lambası die adamlar rolanti motorunu,bobini değiştirdi en son beyin değişcek dediler bi kopuk kablo için allahtan yok dedim ustam kurcalarken buldu problemi :)

Düzenleyen math_sevko - 14 Temmuz 2011 Saat 01:48
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 09:14
sen peugeot berkeye git, yedek parçada birol abiyi bul. kendisine peugeotturkey' den geliyorum de. selam söyle o sana yardımcı olur.
Yukarı Dön
volkan_uysal Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkan_uysal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 12:10
pek alaksı yok ama kısaca anlatayım;

Kumanda arabanın tavanında (tam olarak ortasında) dururken kardesımde bır guzel arabaya su tutmus, can sıkıntısına tut desem tutmaz :)
Tabı fark etmemıs bıle :)
Ben geldıgımde arabanın uzerınden sular damlıyordu, bır gordum anahtarı arabanın uzeronde ıcım gıttı (anahtarın orada ne ısı var dıye sormayın cok uzun hıkaye :)
Hemen aldım garıbım ıyıce bı yıkanmıs hatta pırıl pırıl olmus dedım kurusun oyle denerım ama dayanamadım bastım calıstı :)
Feel the peugeot , orjınal olmasa kesın gıtmıstı yada uzerınde delık - cızık, cok sukur atlattık...

307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307
Yukarı Dön
by-cx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Ağustos - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı by-cx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 17:13
zeytinburnunda bende aynı olayı yaşadım aracımın kapılarını kilitledim. karşımdaki 206 nında kapıları kilitlendi ve açtığımda açıldı.
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 72 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6413 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 171 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 455 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 367 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107538 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1607 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3238 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9853 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8967 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1076 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1162 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1681 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55603 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1428 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2597 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 284 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2817 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English