![]() |
|
Yeni Stoplarım ve Siyah İncim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 20:42 |
|
İyi akşamlar arkadaşlar.
Murat kardeşimden (Şahin Peugeot) almış olduğum makyajlı kasa stoplarını kendi aracıma uyguladım ve bana göre çok hoş bir görüntü oldu. Birkaç resimde sizlerle paylaşmak istedim... Tekrar Murat kardeşime teşekkürlerimi sunarım... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok hoş olmuş gercekten
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok teşekkürler... |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
güzel olmuş ama resimde kırmızı tonu fazla o yüzden sanırım biraz net değil stoplar son resimde süper gözküyor. güle güle kullanın
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
Aynen çok güzel olmuş. Düşünce güzel.
Aracın da çok temiz, çok şık duruyor bu arada.
|
||
![]() |
||
|
Çok teşekkürler. Telefonla çektiğim için malesef bu kadar oldu fotoğraflar. ![]() |
||
![]() |
||
|
Söylediklerin beni çok mutlu etti Berkay teşekkürü bir borç bilirim sana. Gözüm gibi bakıp ilgileniyorum bu keratayla. ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
abi güle güle kullan. ben ledli stop gibi bişey bekliyordum onlardan aldın sandım.
kaça mal oldu bak şimdi benimde hoşuma gitti (: bendemi yapsam, normalde şu stopları düşünüyorum bende;
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
pug 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
|
stoplar süper gözüküyor çok güzel
|
||
ASLANIM BENİM..:):)
|
||
![]() |
||
|
çok güzel olmuş kazasız belasız inşallah--size maliyeti ne kadar oldu...
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.
Maliyete gelince Murat ın affına sığınarak söylemek gerekirse, Yan sanayi 130 TL, Orjinal 250 TL. ![]() Bizim kargo işinde falan baya bi karmaşa olduğundan fiyatlarda ufakda olsa yanlışım olabilir. Yanlışım varsa Murat düzeltecektir. ![]() |
||
![]() |
||
|
Ben aynından taktım çok güzel...
![]() |
||
![]() |
||
|
Metin gerçekten çok güzel bu stoplar. Ben orjinalliği bozmadan birşeyler yapmaya çalıştım. Bu stoplar bana biraz abartı geliyor ama gerçekten çok yakışıklı yavvvvvvvvvvvvv.
![]()
|
||
![]() |
||
|
Gece görüntüsüne değme dostum harika bişey...
![]() |
||
![]() |
||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
|
çok yakışmış güle güle kullan :) ıslatalım :D
|
||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bu fiyatlar tane fiyatımı takım fiyatımı
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
bende senin gibi orjinal düşünüyorum ama abi biraz farklı olsun istiyorum. herkezde diğer stoplardan var bundan pek kimsede yok bide araç kırmızı olduğu için siyah güzel duracağnı düşünüyorum. açıkcası kafamda sade ve kırmızı/siyah kombinasyonu var.
|
||
||
![]() |
||
|
Takım fiyatı tabiki.:) |
||
![]() |
||
|
Harika düşünce. Aslında photoshop ustası biri montajlasada görsen nasıl olur. ![]() |
||
![]() |
||
|
Senin canın sağolsun kardeşim ıslatırız. Ama kaliteli su kullan. Çeşme suyunu kabul etmem. ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |