![]() |
|
Satılık RolandGarros jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 22:22 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Aracımın üzerindeki jantları satıyorum ,4 adet halinde satılıktır lastiksiz .. Jantların durumu güzel ,pazarlık payım var 500 TL 106 gti,306 gti,206 cc jantlarıyla takas düşünürüm |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar olsun...
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
jantların bohemo 14'' modeli.
|
|
![]() |
|
Hayırlı satıslar olsun...
|
|
![]() |
|
hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
hocam tek satmayı düşünür müsün? benim 1 tanesi yanaktan darbeli 4 ü de çok para :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Hayırlı Satışlar. Bir Ara Bu Jantları Çok Düşünmüştüm...
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Tek satmayı düşünmüyorum fiyatı 300 tl ye kadar çektim son fiyat bilginize
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |