![]() |
|
acaba ne zaman yolda kalcam! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 10:21 |
||
büyük buluşma öncesi depoyu fullemiştim..şuan 500 km oldu tam..benzin göstergem çalışmıyo..acaba ne zaman yolda kalırım
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
||
20 liralık benzin bagajda duruyo her daim ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
gemlikde bir arkadaş ibre tamiri yapabileceğini söylüyordu
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
abi ömürsün sen ya ![]() |
|||
![]() |
|||
||
evet ben onu bi arayayım..10 gün yokum demişti..dönmüştür artık herhalde.. |
|||
![]() |
|||
||
metinim meydan larus gibisin ya senden her yere lazım .... bu sitede yapmış olduğun sohbetler ..verdiğin fikirler.. tavsiyelerin önerilerin ..kocaman bi + 999 ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Yıllar önce bizim bir arkadaşın Renault 9 Spring'i vardı. Benzin ibresi yarıyı gösterirken yolda kalmıştık. Sonra anladık ki ibre takılı kalmış benzin bitmiş. :)
Aklımıza gelmese bütün motor inecekti heralde aşağıya. :)
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
teşekkür ederim abi senin kadar iyi olamasam da kendi çapımda elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyorum.
meydan larus ne bilmiyorum (:
bende seni ve sizi tanıdığım için aranızda olduğum için çok şanslıyım, izmit buluşmasında bir arada olmamıza rağmen neden tanışıp sohbet etmedik onun üzüntüsü içindeyim...
kısmet ama inşalalh yakın zamanda bir araya gelicez,
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
daha 150 km gitmesi lazım ben full depo ile 650km nin altında hiç gitmedim
|
|||
![]() |
|||
||
ya sorma ..izmit buluşmasını hatırladıkça nasıl olurda uzak kaldık birbirimize diyorum
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
yok yaa benim o kadar gitmez herhalde..birazdan çıkıcam..bitince kaç km gittiğini yazarım.. |
|||
![]() |
|||
||
anlaşıldı abi (:
|
|||
|||
![]() |
|||
||
böylesinide ilk defa duyuyorum eminim insanı heycan basıyordur.... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
dün akşam eve gelirken trafik sıkışıktı..acayip heyecan verdi misal..ha gayret az kaldı dayan aslanım falan diye hem aracı hem kendimi motive ettim eve kadar ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
haber bekliyorum kaç km de bitecek
|
|||
![]() |
|||
||
cuma akşamı izmir çeşme taraflarına gidiyorum fulleyip uzun yolda kaç km yapacak söyliyeceğim benim şu an yarım deponun biraz üzerinde 290 km yol yapmışım.
|
|||
![]() |
|||
||
zuhah koptum ya okurken:D
|
|||
![]() |
|||
||
sen hala yolda kalmadınmı eren8er
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |