![]() |
|
acaba ne zaman yolda kalcam! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arada aksiyon istiyo insan :) bende geçen hafta uzun yol dönüşü baya bi km yapmanın vermiş olduğu gazla göstergede son bi çizik olmasına rağmen 30 km mesafede bi piknik alanına gitmeye kara verdim. işin kötüsü yol üzerinde hiçbir benzin istasyonu da yok. hadi aslanın, karaböcüğüm, çakal karam diye diye çıktım yola. daha giderken 10 km olmadı benzin ışığı yandı. sonra nerde rampa aşağı yol var taktım 5'e gaza dokunmadan yolu tamamladım. toplamda 1 çiziklee 60 km yol yaptım. ama birdaha asla:) çok pis tırstım :)
|
|||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yürü kim tutar seni erenim
![]() |
|||
![]() |
|||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
||
Suan 550 kmdeyim. Aracın icinden yazıyorum bu yazıyı. Daha yolda kalmış değilim. Bitmiyo bu meret. Ama yılmak yok yola devam. Es dost geziyorum. Yolda kalmama az kaldı
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi bencede bu sefer kaldı :))) eren çekici lazımmı kardeşim :)))
![]() |
|||
![]() |
|||
||
eren nerdesin
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
sen hala yolda kalmadınmı eren8er
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
zuhah koptum ya okurken:D
|
|||
![]() |
|||
||
cuma akşamı izmir çeşme taraflarına gidiyorum fulleyip uzun yolda kaç km yapacak söyliyeceğim benim şu an yarım deponun biraz üzerinde 290 km yol yapmışım.
|
|||
![]() |
|||
||
haber bekliyorum kaç km de bitecek
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
||
dün akşam eve gelirken trafik sıkışıktı..acayip heyecan verdi misal..ha gayret az kaldı dayan aslanım falan diye hem aracı hem kendimi motive ettim eve kadar ![]() |
|||
![]() |
|||
||
böylesinide ilk defa duyuyorum eminim insanı heycan basıyordur.... ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
anlaşıldı abi (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
yok yaa benim o kadar gitmez herhalde..birazdan çıkıcam..bitince kaç km gittiğini yazarım.. |
|||
![]() |
|||
||
ya sorma ..izmit buluşmasını hatırladıkça nasıl olurda uzak kaldık birbirimize diyorum
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
daha 150 km gitmesi lazım ben full depo ile 650km nin altında hiç gitmedim
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
teşekkür ederim abi senin kadar iyi olamasam da kendi çapımda elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyorum.
meydan larus ne bilmiyorum (:
bende seni ve sizi tanıdığım için aranızda olduğum için çok şanslıyım, izmit buluşmasında bir arada olmamıza rağmen neden tanışıp sohbet etmedik onun üzüntüsü içindeyim...
kısmet ama inşalalh yakın zamanda bir araya gelicez,
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Yıllar önce bizim bir arkadaşın Renault 9 Spring'i vardı. Benzin ibresi yarıyı gösterirken yolda kalmıştık. Sonra anladık ki ibre takılı kalmış benzin bitmiş. :)
Aklımıza gelmese bütün motor inecekti heralde aşağıya. :)
|
|||
![]() |
|||
||
metinim meydan larus gibisin ya senden her yere lazım .... bu sitede yapmış olduğun sohbetler ..verdiğin fikirler.. tavsiyelerin önerilerin ..kocaman bi + 999 ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
evet ben onu bi arayayım..10 gün yokum demişti..dönmüştür artık herhalde.. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |