![]() |
|
rolantide titreme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 12:38 |
|
selam arkadaslar son 2 3 gundur aracım calısırken ve yururken bı sıkıntı yok cekısı felan harıka yalnız ısıklarda durdum zaman ufatan bı sallama yapıyor ustaya goturdum bujı dahıl bobın kablolarını degıstırdım babın kafasını temızlettım yalnız herzaman degıl ama arasıra tekrar yapıyor usta bulamadı arızayı benımde aklıma bısey gelmıyor sızden yardım beklıyorum saygılar
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arabayı sallıyorsa eğer eski 106 quikimde benzer bir durum vardı motor kulagındanmıs değiştirdiklerinde düzelmişti. |
||
![]() |
||
|
evet geçen bende değiştirdim motor alt kulağında bi takozmu ne ..
|
||
![]() |
||
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rolanti motorundan da yapabilir.Yada gaz kelebeği pislenmiştir....
|
||
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
||
![]() |
||
|
ama her zaman yapmıyor motor kulakları saglam baktım ve baktırdım kımı zaman durdugum zaman yapıyor kımı zaman yapmıyor anlamadım
|
||
![]() |
||
|
Ahmet, gaz kelebeğini bir temizle derim.
|
||
![]() |
||
|
olabılır berkay abı onu yaptırım cunku yola cıkıcam sıkıntı yaratmasın bana
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ahmetim yere bakanım yürek yakanım, gaz kelebeğini temizlettir bide map mı öyle bişey var onuda temizlettir ayarı kaçarsa kaliprasyonunuda yaptır sonra baz gaza ahmet baz gaza (: |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 30 Haziran 2011 Saat 14:57 |
||
![]() |
||
|
basarsam gaza sadece tozların ıcıncen gelen egzos sesımı duyarsınız kardes kardes yanınızdan gelsem olmamı
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
onaylandı.
gelebilirsin, (:
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
ılgı ve alakanıza cok tesekkur ederım metın bey bak cok duygulandım
|
||
![]() |
||
|
Ahmet gitmeden bir baktır bizide haberdar et yolda sıkıntı yaşama kendi aracımızmış gibi üzülürüz biliyorsun.
ayrıca gidicen nezaman gelicen bizi senden mahrum bırakma özletme kendini, bak özlemem sonra ha.
|
||
||
![]() |
||
|
ozletırmıyım hıc metınım kurban olsunlar sıze allah nasıp ederse pazar gece 04:00 05:00 suları cıkıcam yola temmus 4 ızın baslıo temmus 11 son 12 sabahı ıstanbuldayım ıns
|
||
![]() |
||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
Ahmet kardeşim ya motor kulakçıkların aşınmıştır yada şanzuman takozun aşınmıştır başka şık yok o olay ersindede vardı takoz değişti gitti sevgiler
|
||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||
![]() |
||
|
Mümkünse gece değilde gündüz yol gelmeye çalış. Yollarda çok fazla çalışma var gece zor olur,
|
||
||
![]() |
||
|
bugun yarın zor ama ctesı baktırcam artık
|
||
![]() |
||
|
sabah 5 te cıksam 6.30 7.00 cıvarı adapazarında olurum hava aydınlanır ondan sonra bılecık yolu saten senden havadıslerı aldım gun ısımız olucak rahat olucak sanırsam dusundun ıcın cok saol metınım eksık olma Düzenleyen ahmetsemiz - 30 Haziran 2011 Saat 16:16 |
||
![]() |
||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
+1 |
||
![]() |
||
ibrahimlule ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2021 Konum: Bingol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimlule
|
Ariza sebebi bulunabildimi acaba, üzerinden çok zaman geçmiş :
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |