![]() |
|
kol dayama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 22:59 |
|||
2 gün önce aldığım ve taktırmadığım kol dayamasını satıyorum.tüm pug.lara uyar 50 tl ben aldım gönlünüzden ne kopuyosa verin sizin olsun fotolarını çekmedim isteyen olursa çekeri.ağaç deseni tonlarında güzel bir alet.
|
||||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
resim ekle bence bide ne marka
|
||||
![]() |
||||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|||
dostum markasını bilmiyorum resim çekmedim isteyen olursa çekerim!fiyat önemli değil isteyen kargo ücretini versin hediye edim :D
|
||||
murat karagöz |
||||
![]() |
||||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|||
resimsiz ilanmı olur kardeş ya :)) bu şekilde muhabbet uzar gider
|
||||
2003 model 206
|
||||
![]() |
||||
|||
dostum kol dayama alma gibi bir biyetin varsa sölersin çeker gönderirim zor bişe değil
|
||||
murat karagöz |
||||
![]() |
||||
|||
Peugeot 206 aracım için geçenlerde bir kol dayama almıştım, her araca uyar dediler, araca monte ettirdim fakat ürün çok geniş olduğu için koltukları yatırıp kaldırmaya yarayan kollara sürtündü, sıkıntı oldu, çıkartacağım. İnşallah sendeki ürün 206ya uygundur. Ben almak isterim. |
||||
![]() |
||||
|||
yok arkadaşımda var sıkıştıryo ama sorun yaratmıyo rahatça halloyo işin.sana vermeyi çok isterdim ama az önce forumdan bi arkadaş mesaj attı rica etti ona göndericem yarın k.bakma
|
||||
murat karagöz |
||||
![]() |
||||
|||
canın sağ olsun. |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |