![]() |
|
Su Eksiltme Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onunla alakalı olarakta özel bir sıvı var radyatördeki çatlakları onarıyor. bi araştır
saygılar |
|
![]() |
|
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
evet kapak kaçırıyor olabilir bunun yanında kalorifer tesissatınla ilgili bir problemde olabilir..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum kapak kaçıtıyordur onu değiştir düzelir. motor ısındığında basınç yapıyor ve kapak kenarlarında veya bu hortumda olabilir, kaçırma yapıyordur. bi kontrol et
|
|
![]() |
|
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Arkadaşlar,
Aracım 200 km'de bir yarım litre su eksiltiyor, kaputu açıp kontrol ettiğimde hava borularının alt kısmına denk gelen motorun üst kısmında ıslaklık görüyorum. su deposunu açıp kontrol ettiğimde yüzeyinde yağlanma görünmüyor, motor kapağını açıp yağı kontrol ettiğimde de beyazlık veya su olduğuna dair belirti göremiyorum. Eksoz'danda beyaz veya herhangi bir renkte duman atmıyor. Aracı ilk çalıştırdığımda silkeleme de yapmıyor.
hafta içi aracı pek kullanmıyorum bu zamanlarda kontrol ettiğimde eksilme söz konusu değil veya motor üstünde ıslaklık olmuyor, yani araç durduğu yerde su eksiltmiyor, sadece motor çalıştığı zamanlarda eksilme oluyor.
Haftaya özel servise götüreceğim Servis büyük ihtimal silindir kapağı contası diyebilir ama götürmeden önce sizlerden fikir almak istedim. Düzenleyen marmarascorpion - 23 Haziran 2011 Saat 13:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |