![]() |
|
307 XT'me BRC marka LPG Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 Saat 21:59 |
||
hayırlı olsun arkadaşlar, güzel günlerde kullanırsınız inşallah
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlı olsun. Umarım beklentilerini karşılar. |
|||
![]() |
|||
caffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
selamlar arkadaşlar bende cecoli nin tavsiyesiyle atiker marka lpg takdırdım biraz kullanıyım performansından bahsederim... yalnız lpg takılırken iş bitene kadar arkadaşlar benimle cok ilgilendiler ve acıklama yaptılar onlarada cok teşekkürler...
Düzenleyen CeCoLi - 01 Temmuz 2011 Saat 16:16 |
|||
2004 307 xt otomatik...
atiker lpg... |
|||
![]() |
|||
roterio ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
Arkadaşlar dün aracıma LPG montajı yaptırdım. Mavi denizler otogazda. Aracın başında tüm aşamaları izledim. Gerçekten özenli çalışılıyor. PSA modül de fiyatın içindeydi. 1550 lira tuttu biraz pahalı olabilir atiker e göre ama umarım iyi tasarruf sağlarım. dün 50-60 km deneme yaptım lpg ile. maşallah performansta zerre kadar azalma yok.
|
|||
![]() |
|||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
||
selamlar bende 4 ay kadar önce brc taktırdım
tamamen montaj kaynaklı sorunlarım oldu ama şimdi sorunsuz biniyorum malzeme çok kaliteli ve ayrıca yeni ürettikleri enjekörleri çok hızlı mavidenizler ismini çok duydum profesyonel bir firma bence montaj kaynaklı bir problem olmaz olsa bile 2a mühendislik servis yönünden sonuna kadar markanın arkasında benim arabaya yapılan yalnış montajı brc bölgeyetkilisi bizzat gelip yanında ustasıyla 2 saatte gözümün önünde düzelttiler ve en uygun pc ve yol ayarıyla aracı bana teslim ettiler bu bile markaya olan güveni artırıyor |
|||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|||
![]() |
|||
caffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
Tesekkür ederim Cecoli.
|
|||
2004 307 xt otomatik...
atiker lpg... |
|||
![]() |
|||
||
Evet sen daha once kendını tanıtmıstın ama ne olmussa mesajların kaybolmus herhalde. Suanda 2 mesajın var o 2 mesajında bu sayfada zaten...
Lpg konusunda ıstersen sana detaylı olarak bulusmada anlatırım zamanımız cok olacak :))
|
|||
![]() |
|||
||
Tekrar merhaba aslında ben kendimi daha önce tanıtmıstım sitede imza bölümünede yazdım ama cıkmadı sanırım.
|
|||
2004 307 xt otomatik...
atiker lpg... |
|||
![]() |
|||
||
Caffe sen hele forum kuralları gereği kendini tanıt, sana her markanın ehil ustası bulunur.
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|||
![]() |
|||
||
selamlar arkadaslar bende lpg takdırmak istiyorum ama istanbulda tanıdıgınız tavsiye edebiliceginiz iyi bir lpg ustası varmı?
|
|||
![]() |
|||
||
Bıraz gec gordum kusura bakma...
![]() Gonlun hangısınden gecıyorsa taktırabılırsın. brc de guzel bır marka. Yakın akrabamda otomatık 2006 307 sıne brc ıstedı. Onu guzel bır brc servısıne gonderdım. Suanda gayet memnun. Bır sıkıntı yok.
Fakat takılacak o modul olayı brc ıle alakalı bırsey olmadıgını dusunuyorum. Gaz sıstemının bır parcası degıl cunku. Her marka sıstemde o modul kullanılabılır. Ayrıca o modul bence pahalı. onun yerıne deponu yarımın ustunde tutarsan kontagı her kapatıp actıgında tekrar yerıne gelıyor zaten...
Gorala taktıracagın ıcın marka senın tercıhın. Onemlı olan duzgun montaj olsun... Hayırlısı olsun dıyelım. Ama brc pahalı oldugu oran kadar daha farklı bır urun degıl...
Bu arada sunuda soyleyeyım. Atıker pıyasanın %60 payına sahıp bır yerlı uretıcıdır. Bu noktada dıger markalardan daha fazla arıza ve sıkayet olması cok dogal... Ayrıca kendını gelıstırıyor yenılıyor... Mesela fast kıt ıcın yenı yazılımı cıktı. Artık fast kıtlerde otomatık adaptasyonlu oldu :)) Düzenleyen CeCoLi - 24 Haziran 2011 Saat 08:49 |
|||
![]() |
|||
||
Şimdiden hayırlı olsun.
|
|||
![]() |
|||
roterio ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
Arkadaşlar Ceceli Usta Atiker'den memnunum demiş ama ben son kararım verdim. BRC ve PSA modül taktıracam mavidenizlere. Cumartesi randevu aldım. inşallah performans ve tasarruf farklılıklarını da burada paylaşacağım. Hayırlısı bakalım.
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar BRC'yi modül ile birlikte takacaklar. Benzinde de sorun yaşamayacam. yani araba durup çalışınca resetleyip içindeki benzini gösterecek. atikerde bu sorun oluyor mu? CECOLİ ustamdan da cevap gelmedi. onun görüşünü önerisini de bekliyorum müsait olup yazarsa eğer. herkes BRC iyi dedi onu taktıralım dedim şimdi atikerden de memnun olduğunu gördüm taktıranların.
|
|||
![]() |
|||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
||
Cecoli ustam sen ne dersen o. bende mi Atiker taktırıyım? 307 de en iyisi brc diyorlar ama senin fikrin ne?
[/QUOTE] Kardeş atiker taktır emin ol sorunsuz kullanırsın.bende atiker taktırdım çok rahat ve sorunsuz
![]() |
|||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|||
![]() |
|||
||
Bendeki tasarruf fazlasıyla tatminkar oldu. Dizel araçları kıskandırır oldum.
![]() Bunlarda CeCoLi (Cem) kardeşimin payıda var tabiki... |
|||
![]() |
|||
||
Cecoli ustam sen ne dersen o. bende mi Atiker taktırıyım? 307 de en iyisi brc diyorlar ama senin fikrin ne? |
|||
![]() |
|||
||
Bende katılayım barı yaa :))
Yaklasık 2 sene once 990 tl ye 10 taksıt taktırdım. 26.000 km oldu sorunsuzca bınıyorum
![]() |
|||
![]() |
|||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
||
tam isabet +1
![]() |
|||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|||
![]() |
|||
||
ben göralda 990 tl 10 taksit atiker taktırdım 3 aydır sorunsuzca biniyorum göralı tavsiye ederim.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |