![]() |
|
Bizim Taz'cı üyelerimize :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar adamla konuştum bu ürün universalmış yani her araca olurmuş. öyle özel olarak bi araca göre üretilmemiş..her araca bu şekilde bu ebatta üretiliyomuş. zaten resimlerine bakınca anlarsınız..
|
||
![]() |
||
|
ben gitti gidiyordan çok alışveriş yaptım ürün elinize gelir eger begenmezseniz yada bi sorun çıkarsa geri iade edebiliyosunuz arkadaşlar..
bende şu an alışveriş yaptım adamın parasını ödedim ürünümün kargolanmasını bekliyorum.
|
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
haha yok yok gıttım kartın odeme gunuydu onu odedım bır an once :DDD lımıtım de acıldı :DD yoksa lımıt yoktu :DDD hahaha senın aracao lulosa benımkınede oluodur sanırım :DD ben mesaj atmadım adamlara sahıbındende de baktım ama benzer bı ılan bulamadım :D
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
|
:) ya bi kerede acele etme be kardeşim..naptın yolladınmı sen parayı :) bende adama ulaşmaya çalışıyorum .. o soruyu sorcam bakalım :))
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
abı cok guzel ama cok para yawwwwwwwwww bana sorarsanız
|
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
bak bende bankaya gıttım geldım sımdı ... boyle bı sorun var dımı... olur mu olmaz mı :))) ersın napıcaz kanka olur mu acaba :D
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
|
allah razı olsun kardeşim.. ben şimdi sipariş vericemde .. aacaba arabama olucakmı olmıcakmı büyüklüğü felan.. satıcıya mesaj attım.. hala geri dönmedi .. telefonu varmı ona bakıorum :))
|
||
![]() |
||
|
valla nette gezerken gördüm hmen aklıma siz geldiniz :) mesut ve ersin :)
|
||
![]() |
||
|
hadi bakalım demekki iyi birşey paylaşmışşım sizin adınıza eger begendiyseniz ne mutlu :)
|
||
![]() |
||
|
Mesut en kısa surede aracında gormek ısterız :)) Paspasta blue arabada blue |
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
Fiyatıda iyiymiş hahaahah :D
|
||
![]() |
||
|
89 tl cik :)
|
||
![]() |
||
|
hemen alıyorum :DD hemen hemen :DDD cok delıymıs :DDDD hahah super :DDD bulanın emegına yuregıne saglık aklımda boyle bı fıkır yoktu ama bulusmalara fotograf cekımlerıne bu sekılde katılabılırım ;:DDD
|
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
||
|
Kaç Yetale Ersin
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
İddiaya girerim bu paspas birkaç gün içinde BlueTazz'da olur.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
bütün arkadaşlardan ricam... bu paspasın kırmızısına denk gelen gören duyan biri olursa lütfen burda paylaşsın ...
|
||
![]() |
||
|
mükemmelmiş
|
||
![]() |
||
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |