![]() |
|
kendi kendine |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2011 Saat 11:37 |
selam peugeot ailesi, arkadaşlar geçen hafta yolda giderken kendi kendine aracımın farları yandı, kendi kendine silgeçler çalıştı, aynı anda don don diye uyarı sesi geldi, servisi aradım akü bitiyordur dedi akü alalı 1.5 yıl oldu bukadar kısa sürede akü bitermi, yada beyinle ilgili olabilirmi
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde ilk akü bittiğinde böyle şey yapmamıştı ama ses olayını bir kaç kez duymuştum bitceğine yakın
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
allah korusun beyin falan olmasa bari
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araçta tesisat varsa 1 aydada biter :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
beyinden olabilir çünkü bu araçlarda herşey beyinden geçiyor misal teybin kumandası bile önce beyine beyinden teyibe gidiyor. Beyinde sıkıntı olunca anormallikler oluyor. bir yerde de okumuştum kornaya basınca fıskiyelerin su fışkırttığını söylemişlerdi.
Beyinin yeri çok kritik bir yerde olduğu için su alabiliyor ve kafayı yiyebiliyor en kısa zamanda baktırmalısın. Beyine su gitmemesi için gerekli önlemleri forumda ressimli bir şekilde bulabilirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Benim basimdan benzer bir hadise gecmisti. Yagmur sensoru kendi kendine calisiyordu, ara sira kornaya basiyordu, dediginiz uyari sesleri geliyordu falan filan. Benim durumumda BSI su aliyordu. On camin altinda, disarida, sofor tarafinda bir izgara var. O izgara yerinden cikabiliyor ve iceride tahliye noktasi var. Egero tahliye noktasi tikanmissa (yaprak camus vs.) orada su birikiyor ve iceriye bir miktar su siziyor. Hemen oranin altinda BSI oldugundan dolayi ilk etkilenen de BSI oluyor. Bir kontrol edin ve o bolgenin temizligini yapin.
|
|
![]() |
|
söylediğin yeri anladım kardeş bir kontrol edeyim bakayım dediğin gibi olabilir
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Araçta far ve silecek sensörü mevcut mu?
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
akünün bittiği veya şarj dinamosunun kömürlerinin bittiği zaman arabanın beynini karıştığını duymuştum. 12V altında bsi kafayı yiyo naaptını bilmio akü ,şarj dinamosu bizim arabalarda varmı bilmiom ama konjektör olurdu eski arabalarda aküyü belli bir akımda şarj etmeye yarayan bişey onlara bir baktır.
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
abimin araca beyaz ampül taktıktan sonra benzer sorunları yaşamıştık. sağ ön cam iniyor ama kalmıyor. silecekler kendi kendine çalışıyor vs. Sorun çok yüksek bir ihtimalle beyinden kaynaklanıyor. Ayrıca şunuda belirteyim zamanla düzeliyor bu sorunlar çok garip
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Forumda beyinin korunması ile ilgili konuyu bulamadım yardımcı olabilrimisin nasıl korumaya almak gerekiyor.Özelliklede bizim 206 larda ön kaputtaki hava ızgarasının tam altında beyin su geldiğinde alta geçiyor ve beynin üstü ıslanıyor nasıl koruyabilirm bu etkilerden.
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Tek diyceğim inşallah aracının BSI'da sorun yoktur
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
benım renault marka aracımda olmustu boyle bır sorun. yıkadıktan sonra meydana gelmıstı.farlar yandı sondu sılecekler calıstı otomatık elfrenı vardı o bırakıyor acıyordu. sıgorta kutusuna su kacmıs dedıler. servie goturdugumde sıgorta ktusunu komple sokup temızlenmıstı kart temızleyıcılerle duzelmıstı. tabı sendekı tam olarak ne olabılır bılemıyorum.kolay gelsın
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |