|
Kayıştan yada kasnaktan Ses geliyor Yardım!!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mursip
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2011 Saat 11:24 |
Araçtan bilye sesi gibi cik cik ses geliyor. Bulunduğum yer küçük bir ilçe olduğundan burada anlayan çok yok.Ustaya gösterdim o da klima bilyesi dedi olabilir, başka ustaya telefonla sordum görmem gerek kasnaktan yada kayıştan olabilir dedi.En yakın servis Çorum ve 140 km oraya gittiğimde parça durumu olup olmadığı belli değil(Daha doğrusu sebebi orada araştıracaklar ve parça olmadığı için geri gitmek istemiyorum önce sorunun anlaşılması iyi olur diye düşünüyorum)
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
|
|
volkan_uysal
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Geçen hafta bende gösterdim.
Cık cık sesı kayıstan gelıyor benım degıstırdık ama nafıle yenısı de eskısıne yakın sesı var bende cok net duyuluyor.
Bırde altakı klıma motorunun rulmanından arada gelıyor . Ama senın kı cok fazla benım dusuncem klıma bilyasından !
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
mursip
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorun alternatör kayışındanmış.Değişim yapıldı sorun çözüldü. Çorum Peugeut servisi de çok ilgiliydi ayrıca.
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 10 Haziran 2011 Saat 13:25 |
|
gkndrc
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim başıma geldi en alttaki çark kilitleniyor ses yapıyor dönerken kilitleniyor sonra devam ediyor
sonra kitleniyor.... |
|
gkndrc
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorunmu vardı sendede
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nteker
2. Vites 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım aynı sorun benim araçtada vardı daha önceden bu konu açılmıştı. Sorunun çözüldüğüne sevindim inşallah benim ki gibi bir sorun değildir. Çünkü alternatör kayışı değiştikten sonra 1-2 ay içinde aynı sesi duyabilirsin belki(bende öyle oldu inşallah sende olmaz bunla kalırsın). Eğer aynı ses olursa alternatör gergi rulmanına baktır ve değişmesi gerekirse otomatik ile değiştir.
|
|
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |