![]() |
|
arkadan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 20:49 |
arakdaslar bugun sınavım bıttı taktım filtremi geziyorum hafif sukurlardan gecerken sankı arkadan cuk cuk dıye ses geldıgını fark ettım sizce neden olabilir :((((
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arka amortisordekı tozluk sesimi lok lok diye ses cıkarıyo cukura gırınce
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
sankı amatösör gibi geldı ama kesın nerden geldıgını cozemedım bazen yapıor bazen yapmıyor kucuk cukurda yapıyor sert gırınce gelmıyor gıbı :( tam anlayamadım
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
eger taıf ettıgın gıbı bır sesse tozluklardan gelıyo olabilir geçen gün forum üyelerinden bi arkadaşımız tozlukların sesini yapıştırarak nasıl kesiceğimizi paylaşmıştı o konuyu bulursan belki yardımı olur sana
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
berk o bendim (: yanlız senin aracın 307 60de106'nın aracı ise 206. Aynı amortisörler olmayabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ayrıca sade amortisörle sınırlı kalmamak lazım, amotisörden bilyalara stepneye kadar iyice araştırmalısın sorunu buldukdan sonra çözüme gitmelisin.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
doğrudur kardeşim senin tecrübe daha fazla :D stepneyide kontrol etmek lazım benim tozluklarda ses apıyo cukura sert girince lok lok diye ses geliyo :D
|
|
|
|
![]() |
|
arkadaslar demın bir tur daha attım kesın amotisörler belli :( ne kadar oluyor 2 tanesı :(
|
|
![]() |
|
benim açtığım konudaki uygulamayı yap, benim yaptığım günden beri ne ses kaldı ne bişey.
|
|
|
![]() |
|
dediklerinizi tek tek not aldım ben. birde 2 adet arka gazlı iyi oluyormus galıba :)) fiyat :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |