![]() |
|
arabam çalışmıyor (Sorun çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yeni bir akü takıp çalıştrımayı denediğinizde çalışmazsa kontak anahtarında sorun olabilir. İmmobilizerdan kaynaklanıyor olabilir yani. Yedek anahtarla çalıştırmayı denediğinizde yedek anahtarınız immobilizerlı mı yoksa sadece kapıları açmak için mi? Çünkü bildiğim kadarıyla 206larda yedek anahtar immobilizerlı değil. Ben arabamı aldığımda sadece immobilizerlı anahtarı verildi bana. Eski sahibinden yedek anahtarı alamadım. Geçengün kontak anahtarımın aynısından yedek yaptırdım. 150TL http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15413&PID=231015#231015 |
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
yedek anahtar immolibizerli mi bilmiyorum ama arabayı daha önce yedek anahtarla çalıştırdım. immolibizer olmasa çalıştırır mı?
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Kasko yazmıssın; ama kasko bu tür seyleri karsılamaz hiç bir sekilde..
Sorun cok cok büyük ihtimal akü ve kutup baslarından.. Genellikle oksitlenmeden dolayı oluyor.. Normal sartlarda kutup basının birini söküp, bi kaç kere söktügün yere tıklatıp geri taksaydın araban calısırdı.. Ama daha önce bu konuda tecrüben olmadıgı icin ve arabayı sürekli calıstırmayı denedigin icin akü zayıflamıs olabilir.. |
||
Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlara katılıyorum economy mode , akü ile ilgili bir gösterge.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
Kardeş buna benzer bir sorun benim başıma gelmişti.Araca sabah geldim tık yoktu.Sorunun kaynağı krank sensörü idi.Bu olasılığıda düşün derim.
|
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
ilk başta çalışması için bayağı yüklendim. akü o yüzden de zayıflamış olabilir. krank sensörü sorunu da bu şekilde mi engelliyor çalışmayı...
|
||
|
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
şimdi krank kasnagı benımde basıma mersınde geldı yolda ıcı bosaldı motorun alt kısmına yani sol tarafta en alt kısmında v kayısını donduren yer ona bı bak dısardan saglam gozukuyomu
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
|
Eğer aracın ışıkları yanıyorsa zaten akü olayını unut.Kontağı çeviriyorsun ve evreka araç çalışmıyor.30 cm lik üzerinde sensör olan bir kablo.Araç yerinden oynamıyor. |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bilader economic moda geçtiyse akü bitmemiştir zaten marş da basmadığı için akü nasıl bitecek. akü kutup başlarını sök, iyice zımparala banada oldu sökmüştük kontağı açıyoz marşa basıyoruz tık diye ses geliyor ama çalışmıyordu iyice zımparaladık tek marşta aldı. normalde akü çalışır ama marşta daha çok akım çektiği için ufak bir temazsızlık olsa çalışmıyor |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Akü al .... |
||
![]() |
||
|
sorun çözüldü arkadaşlar. sorun marş dinamosunun kablosunun gevşemesindenmiş. şükür olayı çözdüm. yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim...
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hadı gecmıs olsun...
Zaten bu durum ya aku zayıflıgından olur, yada kutup bası veya mars motoru kablolarının gevseklıgınden... Mars motoru kablolarının gevsemesı az bır ıhtımaldır ama sende oyle olmus. Genelde ya aku geberır yada kutup bası ıyı akım gecırmez...
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hadi geçmiş olsun.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
sağol cecoli...
|
||
|
||
![]() |
||
qwer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
ARKADAŞLAR 98 MODEL 106 XR VAR BENDE ARAÇ 5 6 KEZ SIKINTISIZ ÇALIŞTIKTAN SONRA 7.DE MARŞ BASIYO AMA ALMIYO 20 DAKİKA FELAN GEÇİNCE KAENDİ KENDİNE DÜZELİYO BUJİLER VE AKÜ YENİ MARŞDA DA PROBLEM YOK SANAYIDE KIMSE ÇÖZÜM BULAMADI BANA YARDIMCI OLACAK BİRİLERİ VARNI. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Haydi Gözün Kulağın Aydın Olsun Madem...
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o gevşeyen kablonun yerini aslında çözüm bulununca anlatsaydın lazım olacak arkadaş hemen deneyebilirdi tarif edermisiniz tam yerini
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
|
kardeşim inan görmedim kabloyu yoksa anlatmaz mıyım. aracın altına girdi usta karter muhafazayı söktü ancak ulaşabildi ben de göreyim diye girmedim altına arabanın...
|
||
|
||
![]() |
||
|
gozun aydın gecmıs olsun sukur buyuk bısey yokmus gecmıs olsun tekrrar
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |