![]() |
|
motor yağı tavsiyeleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 00:21 |
formuda sürekli takip ederim ama nasıl kaçırmışım bu konuyu.yada özel sormak istedim ondandır abi
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de 1 ay içinde yağ değiştireceğim. Linkteki 2 yağdan birini düşünüyorum. En uygun fiyatlar bunlar:
|
|
![]() |
|
Al kardesım buda 2 gun evvel konustugumuz konu :)))))))
|
|
![]() |
|
Alın sıze daha evvel baskasına verdıgım cevabı vermıs olayım... Lınkte gereklı bılgıler mevcut http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14538&KW=motor+yag%FD&title=ya-hakkndaDüzenleyen CeCoLi - 08 Haziran 2011 Saat 12:10 |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bak CeCoLi'ye sorabılırsın onunda ımza yerınde yagı new lıfe kullanmıs memnun mu sor bakalım :)
|
|
![]() |
|
Arkadaslar bıraz arastırma yapmadan hemen konu acmayalım lutfen. Ya dun yada oncekı gun yıne aynı konu konusuldu yanı
![]() |
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
büyük farkla varmı aralrda peki ya
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
ben en son bakımda würth koydurdum 4litresi 80 tl idi yanlış hatırlamıyorsam, ama castrol ve mobil iyi diye biliyorum.
castrol mobile göre daha önce etkisini kaybedip eksiltiyormuş ama
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
mobil yada castrol tecih et forumdaki bir çok üye mobil new life kullanıyo :)
|
|
![]() |
|
değişm vakti geldi arkdaşlar motor yağı tavsiyelri olan varmı ne gbi artı eksileri var tam olarak
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |