![]() |
|
elektronik egzoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 15:04 |
|
merhaba arkadaşlar.. dün egzozdan ceza yedikten sonra bugün internet üzerinden elektronik egzoz siparişi verdim
![]() |
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benım arabamda elektrıklı jıkle var.daha oncekı konularda paylasmıstım.uzaktan kumandalı basıyorum yırtıyor ortalıgı basıyorum kedı gıbı oluyor :D
http://www.youtube.com/watch?v=LvaOxsv_2-8 |
||
![]() |
||
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
|
Benim aracımda var ve süper oluyo. Tam oturma noktasının altında ve açtığın an sadece gürültü oalrak değil titreşim olarakta hissediyosun.
Düzenleyen aclern - 07 Haziran 2011 Saat 17:46 |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Esprimi mazur gorun ve eger agir kacarsa silebilirim, gerekirse ozur de dileyebilirim. "Bende var" derken aracinizda var demek istediniz herhalde ![]() ![]() Düzenleyen koliva - 07 Haziran 2011 Saat 17:42 |
||
![]() |
||
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
|
Türkçemizin azizliği yapacak birşey yok diyip düzenle tuşuna tıklıyorum. ![]() |
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
benim sistem buna yakın bişey olcak..orta susturucunun yerine takılcak vanalı..içerden düğmeli.. |
||
![]() |
||
|
yaa hocam egzozun yerini tutmaz gibi geliyo ama mecbur kaldım artık cezalar yüzünden..inşallah güzel olur...cuma elimde olcak..taktığımda videosunu çekip sizlerle paylaşırım |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Hadı hayırlısı olsun bır takta sesını dınleyelım bakalım nasıl oluyormus
|
||
![]() |
||
|
Kardeş emin ol öyle bir tutuyor ki. Benimde aynı şekilde içerden düğmeli. Polis olabilme ihtimali olan her yerde düğme devreye giriyor. |
||
![]() |
||
|
Bakıyorumda Istanbul da ne egzozlu uyeler varmıs ama gızlı takılıyorlar
|
||
![]() |
||
|
Benim aracın sesi |
||
![]() |
||
|
iyimiş
![]() |
||
![]() |
||
|
taktırdıktan sonra bır vıdeoda senden beklıyoruzz :))))))
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
işlemin baştan sona maliyeti nedir acaba? |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
155 tlye elektrikli egzozu aldım..yanında düğme ve kablosunuda gönderdiler...son susturucum orjinaldi zaten..orta susturucu niyetine bu elektrikliyi takçaklar..egzozcu işçilik parası alcak..bide elektrikçi içeriye çekçek düğmeyi..200/250 gibi bi rakam.. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
hayırlı olsun bencede orta susturucunun oldugu yer daha mantıklı daha fazla ses cıkıyo benım 206 quıkte orta susturucuyu ıptal ettım 8'lık boru taktım arkada son susturu performans egzos var ve drek tok bı ses verıo suan sokturdum tatlıle cıkıcam gelınce kısmetse gene takıcam
![]() |
||
![]() |
||
|
bende orjinal son susturucu var.. amacım sessizde gezebilmek..polis tehlikesinden sıkıldım artık ![]() |
||
![]() |
||
|
ıns olur emegının karsılını alırsın benım aracım hafta sonu aracı oldugu ıcın sadece pazar c.tesı nadır fazla sıkıntı olmuyor sende haklısımn cezalar agırlastı
![]() |
||
![]() |
||
|
elektronik egzozu taktırdım..kapalıyken hiç ses yok çok güzel..açtığımda çok kötü bi ses çıkıyo..patlak egzoz sesi gibi..hiç beğenmedim :(traktöre biniyomuşum gibi geldi..kapalı geziyorum hep..açmıyorum..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |