![]() |
|
bu kimin aracı? yardım! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 14:17 |
slm; bu resmi, edirne buluşması bölümündeki fotolar arasından aldım, yeni bi üyeniz olduğumdan ötürü bu aracın hangi üyeye ait olduğunu bilemiyorum. (Araç çok güzel , emeğinize sağlık, kazasız belasız,güle güle günlerde binin...) sorum şu; sarı kalemle çizdiğim çıkıntı yapıştırmamı oluyo, sonradan takılabilio mu, fiyatı nedir, bi ismi varsa ismi nedir) :) Birde jantlar da çok hoşuma gitti, markası
nedir acaba? Uploaded with ImageShack.us
|
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bu jant 16 mı 17 mi ve kaç ofset ?
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çamurluk hakkında bilgm yok ama jantlar 308 gt jantı olarak geçiyor, tabi replikalarıda bulunuyor 16" 4*108 ve et20 diye biliyorum
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çamurluğu bilmem ama jant bir zamalar hayalimdeydi LİNCANCABUR ismi .
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
sadece o değil ön çamurluk altındaki etek ve üst kaputtaki kava giriş yeride çok güzel. onlarıda nasıl yaptırdınız ve fiyat olarak ne kadar?
saygılar
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
EFE ŞENOL ŞENKADER nickli abimizin aracıdır. Geçenki buluşmamızda aracını fransadaki modifiyeli araçlardan esinlenerek yaptığını söylüyordu kendisi ile iletişime geçerseniz size yardımcı olur.
bu arada aracını satmayı düşünüyordu ilgilenenlere duyrulur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
guzel araçmış
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
bilgisi olan yok mu? Şenola da pm attım, bekliyorum |
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
güzel araç maşallah. Birde plaka APP olsa tadından yenmez :)
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
sordugun parca ''dodik'' tir bende uzun zmandır aramama ragmen bulamadıgım bir parcadır.. bulursan banada haber edermisin ? sanırım başka bir aractan uydurma.. yada ebayda bu urunden 206 için var ama nasıl getircez fikrim yok
Düzenleyen dinoco - 02 Haziran 2011 Saat 01:38 |
|
![]() |
|
dodik die googlede aradım, 206 için yok, ebay a da baktım oradada bulmadım, dodik in ingilizcesini bilen war mı? Bide öyle araştıralım :D
Jantlarıda hala bulamadım :(
|
|
|
![]() |
|
aynısını bende yaptım. sonuç yok pm attım sanırım arkadaş burlarda değil. en mantıklısı oto modculara sormak. ben bursa beşyoldan umutluyum. umarım orda bulurum.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
cecoli abimiz kendisi ile görüşüyor buluşmalarda aramızda oluyor eğer isterseniz birde cem abiye sorun yardımcı olacaktır.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Aracı EFE ŞENOL ŞENKADER almadan önce dodikler marşbiyel ve karlıklar önceki sahibi tarafından yaptırılmıştır. Bu temiz görünümüne EFE ŞENOL ŞENKADER sayesinde kavuşmuştur. Ozamanlar farklı jant vardı. Birde araç kartaldaydı.
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
:)) Şenol abi kayıplarda mı :)))) sanırım bı alo demek lazım :))) bakalım :D cok ayıp yaa cokk bızı nasıl bırakır :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
geliyorr geliyorr Şenol reis geliyorrr ... geliyorr gewliyorrr Şenol reis geliyorrr :)))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
ARKADAŞLAR ŞEHIRDIŞINDAYDIM HOLLANDAYDIM GELDIM GORUŞURUZ EN KISA ZAMANDA .ARACDAKI GODIKLER MASLAKTA YAPILIYOR ISTEYEN OLURSA YARDIMCI OLURUM HERKEZI SAYGILARIMLA ÖPÜYORUM HEPINIZI
![]() |
|
![]() |
|
abi hoşgeldin.
forum kuralları gereği büyük harf kullanmayalım çok ayıp
![]() |
|
|
![]() |
|
şenol kardeş maslakta yapan yerin web sitesi falan var mı, bide bunu manisaya yakın biyerde yapabilen çıkar mı acaba? Arabada çok güzel duruyoo. Jantları da sormuştuk kardeş? :D (Merak etme aynısından almıcam, benimkisi sadece merak :D) |
|
|
![]() |
|
Hastasıyız dedeeeee ... hoşgeldın yurda :)))
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |