![]() |
|
1.6 8v xs turbo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 07:38 |
|
ama oldu da gaza gelıp yaptın sırf senın arabayı gormek ıcın ızmırden kalkıp gelırım yanına.bı tur atarım :D
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+1
+1 Bence de vazgeç. |
||
![]() |
||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
sen olmuycak duaya amin diyorsun ustaa başın bela arıyosunn =)
|
||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aracın standart bir motora sahip ayrıca 8V turbo uygulamasına uygun bi motor değil çok güzel bir sonuç almak için gti yada rc turbola. atmosferikk bir motor olduğu için turbo+supercharger+kısa şanzıman vs. fena bi güç üretir sonra bunu durdurması var :) fren sistemin yani güçlendirmen gerekir. uzun bir işlem ve maliyet. :) 2-3bin tl yapamazsın rafa kaldır projeni :) |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
|
Saglikli bir turbolama icin 10.000 i gozden cikar sen. Ben korna takcak yer bulana kadar akla karayi sectim sen turvoyu nereye koycaksin :) hadi koydun diyelim orjinal pistonlar ne kadar dayanir turbonun basincina. Yaa o kadar zahmetli is ki telefondan giriyorum nete o yuzden detayli yazamiyorum :)
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
206'ya turbo olayına bence hiç girme, bütün parçalarını temin etsen bile beyin seni epey zorlayacaktır, 206'ların beyni dışarıdan müdahaleyi hemen hemen hiç kabul etmez, stand alone'a dönmen gerekir, bu da çok sağlam bir elektrikçi ister, ben yaparım diyenlerin büyük kısmı da kucağına alıverir beyni. Hakkıyla araç turbolamak zaten anahtar teslim 6-7 bin lira tutar, bu rakam 206'da biraz daha artacaktır beyinden ötürü. Bu rakamı arabanı satıp üstüne koyarsan GC8 Impreza alır keyfine bakarsın :)
|
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
|
ya cok sıkıldım bır seyler yapmam lazım artık gıtmıyor :(
|
||
![]() |
||
|
İlla turbo diyorsan al bi dizel bak keyfine. :)
|
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
Turbo olayı çok farklı benim bildiğim kadarıyla 2 bin sadece turbo frenleri ıvıri zıvırı 5-6 bin tutuyo |
||
![]() |
||
|
suanda nette deli gibi arastırıyorum 2 milyar cıvarı heralde bı turbo malıyetı :)
bilgileri bekliyorum...
|
||
![]() |
||
|
he vallaha okullarda bıtıyor 5 gun sonra yazın burda yaz okulu ok-lunca ugrasacak seyler lazım hadi bi el atın da takalım bı turbo :)))
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
senin canın ıspartada çok sıkılıyor anlaşılan (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
aracıma turbo taktırmak istiyorum yaklasık maliyeti ne kadar olur ve kac bar ideal olur
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |