![]() |
|
helezon çok düşürdü yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2011 Saat 19:30 |
206xr 1,4 arkadaşlar yeni aldıgım coli-ex marka 45mm diye reklamı vardı ama yaklaşık 5 cm düşürdü ve aracım baya bi düştü en küçük kasiste vurcak aracımda şuan 13 cant var ben 15 çelik cant düşünüyorum bu biraz rahatlatırmı lasti ne takarsam yüklestebilirim kaç cm mesela yardım inş
|
|
206xr 2000 model
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
15 takman biraz kaldirir aracini fakat takacagin lastige gorede degisir...jant buyudukce aracin yerden yuksekligide buyur dogal olarak...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
15 o.z superturismo wrc al bnce oldukça hafif ve 1.4 aracını yormamış olursun.
bnde 3.5cm eıbach var.
Düzenleyen facemelowe - 31 Mayıs 2011 Saat 22:11 |
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Bende vogland 5 lik yay var. İlk zamanlar cok surtuyordum altini ama alisinca o dertte kalmiyor. Ne zaman nereye surtebilcegini kestitiyorsun zamanla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |