![]() |
|
JBL 1000wat kabinli Subwoofer |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 Saat 22:22 |
1000 WATT JBL KABİNLİ. VURUSLARI COK GÜZEL. YENİ ARACIMA KOYMA GEREĞİ DUYMADIĞIM İÇİN SATIYORUM.
Düzenleyen AlbayDemircan - 30 Mayıs 2011 Saat 22:25 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar..
|
|
![]() |
|
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
walla benim vw t4 den cıkardım öylee duruo. 206 da yeni aldım. koyucam ama araba küçük o set arabada ne vida bırakır ne de bende kafa bırakır. o yuzden satıyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar olsun... bu bas jbl cs serısımıydı???
|
|
![]() |
|
valla ben anlamıom pek seri olayından felan. Ben aldım 2 ay kullandım transporter im da . Yeni araba aldım mı takarım die. Arabayı aldım ama set büyük geldi. Satmicaktım ama arabamın orjinal kolonları gayet ii ve yeterli o yuzden satıorum. Dolabın üstünde görüntü olarak duracagına ihtiyacı olanda ses cıkarsın ;)
|
|
![]() |
|
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT - 307 SW 1.6 OV PACK
|
|
![]() |
|
fiyatı duştü. Güncell
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
jbl bassın 2. kralı bilginiz olsun
|
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
vurusları gercekten cok güzel ama kafam ses cekmiyo artık. Günde 360dk cağrı alıyorum. Sessizliği arar oldum diyebilirim ;) Alıcak olan cıkarsa cok memnun kalıcaktır eminim. isteyen olursa malzemeleri izmit bulusmasına getiricem
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |