Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
m.peker
2. Vites
Durum: Aktif Değil
|
Konu: Benzin ve Motorine YINE ZAM Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 11:43 |
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 11:49 |
hayaldi gerçek oldu abi...gelde sinirlenme şimdi sabah sabah..yok ya böyle giderse ben bu lpg işine gircem bu ne böle ya..
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 11:51 |
lpg cok mu ıyı arkadasım ya bende lpg taktırdım sımdı lpg de oldu 2450 az kaldı onuda 3.5 yapacaklar
|
 |
monur
2. Vites
09 - Nisan - 1974
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 11:52 |
"Bizler hükümeti devir aldığımız da 2,küsür olan benzin fiyatlarını 4,31 liraya çıkardık. HAYALDİ GERÇEK OLDU "
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 11:54 |
evet hayaldı gercek oldu tayyıp gel bi kulagımızın arkası kaldı onu yap tam olsun
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 11:54 |
60de106 Yazdı:
lpg cok mu ıyı arkadasım ya bende lpg taktırdım sımdı lpg de oldu 2450 az kaldı onuda 3.5 yapacaklar
|
başka seçenekmi var.. dostum..böyle giderse yayan bıuluşmalar yapıcaz
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 11:56 |
4 kuruş indirim, 10 kuruş zam. Yorum yapmıyorum.
|
 |
göktuğ
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 12:04 |
monur Yazdı:
"Bizler hükümeti devir aldığımız da 2,küsür olan benzin fiyatlarını 4,31 liraya çıkardık. HAYALDİ GERÇEK OLDU "  |
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
 |
maestro
2. Vites
28 - Haziran - 1983
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 12:08 |
yapılan bu kadar yolun parasının ekmeğe zam yaparak çıkarılması mantıksız olurdu.
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 12:09 |
forumda 2 gun once okudum pug sahıbının genel ozellıklerı yenı bır madde daha ekleyelım -NE BENZINI VAR NE GAZI HEP GEZER BAZI BAZI :)))
VALLLAHA YAKINDA SADECE ARABALARIMIZ KAPIDA SEYRETMEKLE YETINCEZ...
|
 |
anil307
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 13:09 |
hayaldi gerçek oldu 
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
 |
106_arts
1. Vites
Forumdan Banlandı.
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 13:15 |
hala tka basa dolduruyorlar şu ampülün mitinglerini hayret be kardeşim
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 13:41 |
o mitingleri dolduracaklar daha dedım ya bı kulagımızın arkası kaldı bu secımde gelip oramızıda yapacak sonra her kez rahatlıyacak
|
 |
fTh206
2. Vites
15 - Haziran - 1991
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 13:55 |
arkdşlar hükümetlerle ne alakası var biz dışa bağlı bi ülkeyiz hangi hükümet gelse zaten o zammı yapıcak biraz mantıklı düşünün
|
HONDA CİTY 1.4 ES İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 14:14 |
fTh206 Yazdı:
arkdşlar hükümetlerle ne alakası var biz dışa bağlı bi ülkeyiz hangi hükümet gelse zaten o zammı yapıcak biraz mantıklı düşünün
|
nası ne alakası var o zaman dısa baglı ısek hukumet bı onemı yetkısı yoksa neden secıyoruz o zaman bırakalım dıs dedıgınız gucler yonetsın bızı...biraz gercekcı ve mantıklı olalım ne dısı ya bız sectıklerımız yuzunden bu hale geldık...
|
 |
fTh206
2. Vites
15 - Haziran - 1991
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 14:36 |
60de106 Yazdı:
fTh206 Yazdı:
|
nası ne alakası var o zaman dısa baglı ısek hukumet bı onemı yetkısı yoksa neden secıyoruz o zaman bırakalım dıs dedıgınız gucler yonetsın bızı...biraz gercekcı ve mantıklı olalım ne dısı ya bız sectıklerımız yuzunden bu hale geldık... |
benim bahsettiğim şeyle senin anladığın şey farklı ben dışa bağımlıkta şundan bahsettim benzin nerden geliyo bize dışardan o bakımdan söledim örnğin türkiyenin kaç tane kendi ürettiği adam akıllı otomobil markası var kaç tane doru düzgün beyaz eşya ev elektroniği markası var herkesin evlerinde kullandığı markalar belli beyaz eşyada bosch sıemens beko samsung vb bunların hangisi yerli üretim
|
HONDA CİTY 1.4 ES İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK
|
 |
eren8er
1. Vites
17 - Temmuz - 1984
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 14:46 |
fth206 bencede haklı..ama bu konuları burda konuşmasak daha iyi..herkez aynı fikirde olmayacağı için içinden çıkılmaz bi hal alabilir bu tartışmalar..bu şekilde sürer gider ve birbirimizi kırarız...yetkili kişiler bi el atsada konu kapansa keşke..
|
 |
tilbe307
1. Vites
20 - Şubat - 1982
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 14:54 |
çıldırtan bir proje daha 1.5 tl ye mal ettiğimiz akaryakıtı büyük devlet büyük ekonomi olarak 4.5 tl satıyoruz. hayaldi geçirdik oldu. of of bu kadar yalan ne diye söyleniyor anlamıyorum. insan kendini salak gibi hissediyor. birde bir partinin reklamı var görmüşsünüzdür belki. işçiyim yıl 3 4 kere tatile gidiyorum diye başlıyor.
Düzenleyen tilbe307 - 28 Mayıs 2011 Saat 14:54
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
 |
tilbe307
1. Vites
20 - Şubat - 1982
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 15:01 |
arkadaşlar hükümetler insanlara refah vermek için seçilir. ancak bizdeki demokrasi arızası çok eskilere ta osmanlı devletinde ilk çok partili hayata geçtiğimiz andan itibaren başlamış birşey. bu dönemde de iyi olan ne varsa hepsi hükümetimizin icraatı ancak birşey kötü ise önceden asker ve yargı yüzündendi. şimdide bizden değil dışa bağımlıyız. biz bu petrol çıktı çıkalı dışa bağımlıyız. geçmiş hükümetler zam yaptığında tüm tvler büyük puntolarla verirken şimdi bir zam haberine rastlıyormuyuz. elektrik faturaları artar, mutfağımızda tükettiğimiz yağ fiyatı artar, çay artar kimsede ses yok . söyleyincede senden kötüsü yok. YETMEZ AMA EVET. bencede az bile...
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
 |
monur
2. Vites
09 - Nisan - 1974
|
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 15:21 |
fTh206 Yazdı:
60de106 Yazdı:
fTh206 Yazdı:
|
nası ne alakası var o zaman dısa baglı ısek hukumet bı onemı yetkısı yoksa neden secıyoruz o zaman bırakalım dıs dedıgınız gucler yonetsın bızı...biraz gercekcı ve mantıklı olalım ne dısı ya bız sectıklerımız yuzunden bu hale geldık... | benim bahsettiğim şeyle senin anladığın şey farklı ben dışa bağımlıkta şundan bahsettim benzin nerden geliyo bize dışardan o bakımdan söledim örnğin türkiyenin kaç tane kendi ürettiği adam akıllı otomobil markası var kaç tane doru düzgün beyaz eşya ev elektroniği markası var herkesin evlerinde kullandığı markalar belli beyaz eşyada bosch sıemens beko samsung vb bunların hangisi yerli üretim
|
Sanırım Beko derken yanlış yazdın.Beko markası Arçeliğin ihraç ettiği isimdir ve deseni dışında arçelik grubunun aynısıdır.Bunun yanında Aygaz,Altus,Demirdöküm Avrupada üretilen Blomberg,yine %100 türk sermayesi ve yedek parçaları ile üretiliyor.Bunun yanın da LG firmasının da neredeyse sahibi sayılır.Bunun yanın da Otokar, savunma silah sanayisinde hiç de azımsanmayacak üretimler yapıp bunların bir kısmınıda diğer devletlere satıyor.Ford ve Fiat Türk hafif ticari araçlarda sadece Türkiye'den üretilip dış dünya ya gidiyor.
Hatta geçen sene ABD de kullandığım 1.6 litre benzinli otomatik Turneo Connect in söför kapısında kocaman Made in Turkey yazısı ve orada bu aracın çok yaygın kullanımı bir Türk vatandaşı olarak göğsümü kabarttı.Bunların oluşumu Sayın Tayyip bey ve kabinesi değildir.Onlar sadece ABD ye uşaklık eder onların sözlerinden çıkamazlar.
Burnumuzun dibi Suriye,Irak da şakır şakır petrol üretilirken sadece birkaç yüz km ileride bu petrolün çıkmaması sizce şaşırtıcı değil mi? Güney Doğu da açılan kuyulardan şakır şakır petrol çıkarken, ABD nin heyeti gelip burada petrol yok diye kuyulara beton döktürmediler mi? Daha geçen sene PO A.Ş yurt içine satamadığı bilmem kaç yüz bin ton benzini başta Bulgaristan olmak üzere litresini 1 dolardan vermedi mi? Dışa bağımlı bir ükle haline bizi bunlar getirmedi mi?
Dünya rezervinin %73 ü Türkiyede olan Bor madeninin tonunun ABD ye satış fiyatı 1 dolar ve bu maden elektroniğin olmazsa olmazı.Az kalsın onuda satıyorlardı da ucundan köşesinden döndü.Dünya da petrol olmazsa olmaz ken dış ülkeler bunu ellerinde koz olarak kullanıyorken neden Türkiye buna kayıtsız kalıyor?
Arkadaşlar lütfen bunları göz ardı etmeyin.Bence Türkiye en kötü 10 yılını yaşıyor 2023 e kadar devam ederse hepimiz TC kimliklerimiz yerine ABD kimliklerimizle dolaşır hale geliriz.Duygularınızla değil mantığınızı ön planda tutun.
EDİT: yazım genel anlamdadır ve forum üyesi hiç kimse üzerine alınmasın.Kimse benimle aynı görüşü savunmak zorunda değildir.Sadece sesli düşündüm.
Düzenleyen monur - 28 Mayıs 2011 Saat 15:24
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
 |