|
Yeni jant ve lastiklerim |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ya bende aracını 307 gıbı dusundum bır an :)) sana yarın bırkac model tavsıye ederım
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
jant ısı ıcınde zevk ısıdır tabı tartısılmaz. esasında bende cılgın modellerı severım ama bu dusunurken kaldırıma surtmeden tutta saglamlıgından fabrıkasından ofsetınden ozellıkle sıyah cemberlı olmasına kadar bır suru opsıyonu goz onunde tutunca secenekler o kadar azalıyorkı bır bılsenn :)) bırde maddıyat ta cok olmayınca en uygun bunu bulabıldım :))
mesutum sen kankamsın. senınde jantlarını gorecegız. pıs bbs cı :)) sen daha almadan ben soyluyorum 206 ya bbs gıtmeeeeez :))) cok cırkın olur. sakın almaaa :))
|
|||
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
şık olmuş güle güle kullan
|
|||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
gorkem abı tesekkur ederım. angel ıcın bıraz daha zaman var. sen cok zamandır gorunmuyorsun hayırdır. bu yazda bodrumda gorusmek dılegıyle. patlatırız yıne bır bulusma cekerız guzel karelerr :))
@ınsomnıa = abıcım tesekkur ederım. senlede goruselım artık bır ara :))
@vodoo = yokohamacı senı... :))
|
|||
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sanırım dikkat etmemişim |
|||
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
beyaza siyah yakışır. güzel olmuş. Cecoli etiketi de tamam. yola devam.
|
|||
ugur_clskn
1. Vites 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
abicim hayırlı olsun ebatlar tam olması gerektıgı gıbı bence akıllı adamın hali başka :D
|
|||
PEUGEOT 306 SEDAN 1.6 8V
ATİKER FAST MOBİL1 10-60 |
|||
oguz6578
1. Vites 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hayırlı olsun cecoli güle güle kullan kazasız belasız sürüşler...
|
|||
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Cem bey hayırlı olsun. Güle güle, güzel günlerde kullanırsın İnşallah. Resimler gecikti değil mi? Piknik fotoğraflarında vardı bu jantlar. Hatta avatarı bile o zaman değiştirmiştin. Gözüm diğerine alıştığı için ilk başta farklı gelmişti. Ama şimdi hoş duruyor. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
evvallah sagolasın. stıcker ı kankam surprız yaptı bana :) ıcınden gecmıs yaptırmıs sagolsun :)
@ ugur clskn = abıcım tesekkur ederım. daha ıyılerı sozlerın olsun. senınlede bır tanısamadıkk...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
@ oguz kardes tesekkurler sende yenı lastık aldın paylasta gorelım su nokıan ları aracını vs :))
@ badıres = sagolasın sayın abıcım saygılar. resımler gecıktı haklısın. esasında jantı alalı neredeyse 2 ay olacakta 1 ay kadar jantlarım bagajımda gezıyor lastık olayını sonuclandırmaya calısıyordum. bulusmanın oncesı gunu takmak kısmet oldu. daha ıyılerı sızlerın olsun...
|
|||
Selim Engin EREN
2. Vites 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
|
||
güzel olmuş.fakat bence eski jantların daha bi klas duruyor.. |
|||
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bır yerde haklısın abı. bende eskı jantlarımın modelını sevıyorum ama 14" 5.5"J ET24 olduklarından kucuk ve kasanın ıcınde kalıyorlar. 15" ve dısarıya cıkık olsalar super olurdu. zaten degıstırmezdım :))
|
|||
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
||
maşallah
|
|||
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
||
hayırlı olsun eskiside yeniside güzel
|
|||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|||
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Güzel olmuş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Dediğin gibi senin jantlar dışarıda kalmış benimkilere göre. Ama siyah-beyaz her yerde güzel oluyor azizim
|
|||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben ozellıkle bu sekılde dısarıya cıkması ıcın 20 ofsetlı aldım zaten :)) eskı jantlar ne kadar ıcerıde duruyor yenılerın yanında :))) bırde genıslık farkıda var tabı
|
|||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
||
abi maşallahı var on numara olmus :))
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
masallahı var beyaz aracın üstünde siyah jant 10numara olmuş :)
güle güle kullan abicim...
|
|||
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayırlı olsun lastiklerini güle güle eskit fakat jantlarını eskitme onlar hep yeni kalsın. :))
Lastikler aşağıdaki desenli lastik mi? Memnun musun? Bende de aynı lastiğin 195-50-15 i var ben çok beğeniyorum. Islak performansı da çok iyi içerisindeki su tahliye kanalları çok başarılı ve yolda ses yapmıyor. |
|||
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |