![]() |
|
uyarı sesi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 Saat 23:43 |
||
arkadaşlar bu akşam farkettım arabada hiç bişey yokken bip sesi geliyor. normalde kapılar açıldığında veya benzin ışığı yanarken çıkan bip sesi yolda seyir halindeyken bi kez bip diye ötmekte. hiç bir uyarı yok.göstergede görülen bi durumda yok! sizce bu durum bişeyin habercisimidir? anlamış değilim? yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hidrolik Yağı Eksik Olabilirmi Mesela Yokuşlara Çıkarken veya Yokuş Aşağı İnerken
|
|||
![]() |
|||
||
evet rampa çıktığımda yaptı bi kez uzun yoldan geliyodum. fakat mahalle arasında düzde giderkende yaptı anlamadım. hidrolik yağımı yapar? direksiyon hidroliğiyse daha yeni koydum yani bi kaç ay oldu hemen eksiltmez sanırım.
|
|||
![]() |
|||
||
Haklısın Hemen Eksiltmez... Ama Olsun Sen Yinede Bi Bak Derim
|
|||
![]() |
|||
||
teşekkürler. ona bakıcam fakat başka neden yapabilir diye düşüncelerdeyim suanda. ses var yazı yok
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Valla Benimde Aklıma Bişey Gelmiyor...
Yakıt Azalınca Yapar El Freni Yukarda Kalırsa Kapı Açık Kalırsa Ki Kaldıki Bunların Hiç Biri Yok Diorsun Şamşırdım ![]() Ciddi Bişey Olucağına İnanmıyorum En Büyük İhtimal Hidrolik Yağı... Eksikliği |
|||
![]() |
|||
||
evet bütün herşeyi kontrol ettim ki yolda seyir halindeyim. kapılar kapalı el freni inik yakıt normal ama görünen hiç bişey yok
![]() |
|||
![]() |
|||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
||
ilk hızlanmaya başladığında mı yapıyor... 1. ve 2. viteste?
|
|||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|||
![]() |
|||
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
||
eğer ön düzeninde rot, rotil.salıncak rot başı aks vb... bi sorun varsa bundada öter...
|
|||
Peugeot 307 xr 1.6 16 Valf 110 Bg Benzinli
|
|||
![]() |
|||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hareket ettıkten 10 15 sanıye sonrada bu sesi bende duyuyorum ama cok sık değil arada!!!
|
|||
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
|
|||
![]() |
|||
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
yapmazmı ekranda hiç bi uyarı yok fakat 2 kere öter dıt dıt die sora kesilir dönem dönem bu eylemi tekrarlar...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Teyptendir. |
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
yapacağın tek birşey kaldı şanzıman yağ seviyeni kontrol ettir
|
|||
![]() |
|||
||
Çok Enteresan Rot Rotillerde Ne Gibi Elektronik Bir Mekanizma Sensörü Varki Ötüyor... Yeni yeni Şeyler Duymaya Başladım ![]() |
|||
![]() |
|||
||
aracı çalıştırıyorum 1. veya 2. vites farketmiyor. 5. vitesteykende bir kez bip sesi geliyor. sürekli olmuyo ama ara ara bi kere ötüyor. |
|||
![]() |
|||
||
teyp orjinal değil başka taktım bu zaman kadar hiç o sebepten uyarı vermedi. |
|||
![]() |
|||
||
sanjıman a baktın mı? yağına
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |