![]() |
|
Bir Kaç DeğişikLik ;) GörüşLeri ALaLım ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2011 Saat 01:14 |
|
ArkadaşLar JantLarımı Taktım.Muayeneden sonra filmler tekrar çekildi.ön taraf 4 cm kadar düşürüldü.bide pasta cila çekiLdi :) 2 eksiğim kaldı.arka torksiyondan düşürülecek bide spoiler düşünüyorum en kısa zamanda.abartıya girmicem.GörüşLerinizi bekliyorum teşekkürler ![]() ![]() ![]() Düzenleyen mehmet066 - 21 Mayıs 2011 Saat 04:06 |
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jantlar Aracın Rengine Çok Uyum Sağlamış Bide RC Spoyler Led Stop Siyah Zemin Angel Far...
Yemede Yanında Yat Dikkatimi Çeken Olay 4 cm Düşürdüm Diyorsun Neredeyse Hiç Fark Etmemiş Bende 3.5 cm Düşürmeyi Düşünüyordum Böyle Olursa Ne Anlamı Kalacak Düşürmenin 5 cm de Çok Düşürecek Konfor Kalmayacak Napcaz Biz Böyle Kazasız Cezasız Düzenleyen AlbayDemircan - 21 Mayıs 2011 Saat 01:29 |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
maşallah.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
Valla düşürdüm o işi bende anlayamadım.arkayıda düşürünce anlasılacagına inanıyorum hem buda yeter bana zaten fazla düşürmek istemiyordum konfor acısından.led stop olayınıda düşünüyorum aslında ama bakalım hayırlısı yavaş yavaş yapmaya başladım :) tüm arkadaslardan görüş bekliyorum
|
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
|
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
çok güzel olmuş gerçekten. Rc spoiler + GTİ tampon yaparsan süper olur o şekilde yere basık gözümün önüne getirdim.. yanından geçerken bakardım yani :))
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
güzel aracın var kardeşim güle güle kullanman dileğiyle Allah kaza bela göstermesin
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
araç güzel fakat biraz daha torsiyonları kıstır derim ben
saygılar |
||
![]() |
||
|
ya guzel kardesım. aracı dusmussun ınsan soyle yandan guzel bır resım ceker koyar degıl mı yanı ??? bu resımlerden hıcbırsey anlasılmıyorkı.. aracın durusunu goremıyoruzzz :)))
|
||
![]() |
||
|
heh .. şimdi oldu ..sabahtan beri yok diyorum ..bir eksiklik var diyorum ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
Valla suan başka resim yok ama en kısa zamanda eklerim :) gti tampon düşünmüyorum ama rc spoiler hakkında yardımcı olabilirsiniz nereden alabilirim en ucuza.bu arada tesekkürler görüşleri bekliyorum :)
|
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
İllaki gti tampon derim ben.
arada dağlar var. güzel olmuş. Maşallah |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
|
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
|
ankara mamak tarafındasın heralde kardeşim,aracın arkasındakı sticker'dn anlaşıldıgı kadrıyla :)
aracın güzel,güle güle binersin inş.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
|
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
arkayı düşürme bence, çünkü arkayı kafana göre değiştiremiyorsun ve önler eğer bu şekilde kalacaksa arkalar önden daha çok düşecek, arabanın önü havaya kalkmış gibi duracak. Ön tarafı 5-6 cm düşürmedikçe arkayı düşürmek görüntü olarak çok kötü oluyo
|
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
![]() |
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
maşallah çok güzel araç kazasız belasız kullanın inş.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |