![]() |
|
206 Orjinal Servis Garantili Sol Far :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 13:24 |
Arkadaşlar aracı ufak bi kazadan dolayı servise vermiştim. Sol farın çatlak olduğu görülünce değiştirmeye karar verildi. Tabi sağ ve sol arasında şu an inanılmaz bir renk farklılığı oluştuğu için kötü bir görüntü söz konusu. Far bugün sabah takıldı araç hareket ettirilmedi. Serviste tanesi 240 TL fiyatı. Orjinal ve garantili. Ben 180 TL'ye vermeyi düşünüyorum. Aslında benim amacım angel far takmak olduğu için satıyorum. İlan falan açmak istemedim sahibinden vs. sitelerde. Sadece burda birinin işine yararsa kullansın istiyorum. Diğer farı da isteyen olursa 230 TL'ye vereyim. Saygılar...
Değil :)))) Solu satmaktan vazgeçtim. Sağ alıyorum :) Düzenleyen xdesign - 18 Mayıs 2011 Saat 18:07 |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncel. :)
|
|
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
far hangi tip? h7 h7 mi h4 olan tipmi?
206 nın 2004 üstü şeffaf farı h7 h7 tip sıfır 180tl arkadasım bilgin olsun ben cok arastırdım
seerviste 240 tl tedadirkcide aynı valeo far 180 tl
yanlış anlaşılmasın!!
TFC yada DEPO marka değil Valeo markadan bahsediyorum oketo ?
iyi satışlar dilerim Düzenleyen dinoco - 18 Mayıs 2011 Saat 17:45 |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
evet bende öyle biliyorum.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
TFC ve DEPO markalarda sıfırı 75tl ve 90 tl arası teki çiftini toplam 150tlye alabiliyorsun ama nebiliyim valeo gibi olmuyor. su alıyor buhar yapıyor. kısalara xenon uyguladıgında odaklama sorunu olabiliyor gerci bu elektirik ustasıyla ilgili ama :))
|
|
![]() |
|
Valla hoca valeo h7. Servis işi olduğu için o fiyat diyorum. Servis garantisi altında olduğundan dolayı ve daha hiç takılmadığı için. Bana kalsa aynı temizlikte bitane sağ taraf bulup takim diyorum. Sarı beyaz görünüyo. Hoş adanalıyız adanaspor oluyor ama yine de görüntü iyi değil :)))
|
|
|
|
![]() |
|
valla hacım tedarikcidede hertürlü 2 yıl garanti veriyor su alması buhar yapmasına karşılık :)) faturan elinde olsun yeter.. ayrıca bence aynı temizlikte bulup takman daha güzel olacaktır. angelden daha güzel duruyor bence hiç satma
|
|
![]() |
|
Valla kardeş benim de kafama yatıyor yaaa. Şöyle bi baktım da hakikaten nikelaj süper parlıyor. Xenon'ların zaten 8000 buz mavisi veriyor. Ahahaha arkadaşlar satılık sol far değil alınık sağ far :)))))
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
İstersen Sağ ve Sol, içi karartılmış, şeffaf tip, orjinal Valeo farlarımı satabilirim? Arabamda takılı hala farlar, sıkıldıgım icin satmayı düsünüyorum.. Hiç bi yerde ilanı yok, üşendigimden ilan bile vermedim daha.. :)
Düsünürsen bana özel mesaj at konusalım..
Düzenleyen se®k@n - 19 Mayıs 2011 Saat 01:45 |
|
![]() |
|
Yok dostum ya sağol çift almaya gerek yok boşvere şimdi :) Tek sağ lazım sanırım. Onu da yan sanayi bitane takayım diyorum.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |