![]() |
|
anteni nasıl sökerim??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 01:47 |
Şu gördüğünüz anten nasıl sökülür
Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen kankam_743 - 18 Mayıs 2011 Saat 02:15 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl takıldıysa öyle diyeceğim, sen de nasıl takıldığını bilmiyorum dieceksin. O yüzden bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
antenın kendısını komple mı sokmek ıstıyorsun yoksa sadece orada gorunun uc kısmını mı?
uc kısmı vıdalı olsa gerek... komple sokmek ıstersende ıcerıden tavanın o kısmından cıvatalı olur tahmınım
|
|
![]() |
|
Açılır tavanın kapsama alanında olduğuna göre sonradan takılmış galiba. Tavanı deldilerse yazık etmişler. |
|
![]() |
|
hayır abı o anten orjınal olması lazım. tavan acıldıgından antene kadar acılır ve carpmaz... Düzenleyen CeCoLi - 18 Mayıs 2011 Saat 15:47 |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Arkadaşlarlar cevaplar için teşekürler. Bugün bir daha inceledim alttan döşemenin altında anteni komple tutan plastik vidası var onu sökekerek anteni yerinden çıkarıyoruz. Sizin de aynısı var sa üstten kesinlikle zorlamayın.Ayrıca antenim orjinal. Söktüğümde resimlerini koyarım.
|
|
![]() |
|
zaten o tarz antenler alttan tutunmak zorunda yoksa tavanda durmaz kı :))
|
|
![]() |
|
yoo adam şöyle de yapabilir o plastik kapağı çıkarırsın vidaları görürsün onları sökersin misal. Yada reno12 lerdekini hatırla
![]() |
|
![]() |
|
ben onu alttan bır cıvatası olacak manasında soylemedım. yapıstırma vs olmaz demek ıstemıstım. bır sekılde alta saglam tutunmak zorunda yanı :))
|
|
![]() |
|
Açılır tavanın yan plastikleri anteni geçiyor olunca, tavan plastiklarin bittiği yere kadar açılıyor zanettim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |