![]() |
|
karbon kaplama yapacak arkadaşlara görme şansı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 22:10 |
arkadaşlar otururken canım sıkıldı ve aracımın sigorta kapagını....küllüğü...kaplama yaptım yapıcak arkadaşlara görme şansı takıldığında spor bir görünüm sağlıyor gerçekten akşam olduğu için takıpta çekemedim en azından hayel edebilirsiniz
![]() |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
oNur_GAGE ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oNur_GAGE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş gayet göze hoş geliyor. Eline sağlık! |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel. Bu kaplamayı nerden buldun farklı renkler de varmı? Yaparken nasıl yaptın daha detalı anlatabilir misin_?
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
karbonu ben satıyorum zaten 3 metresi 45 lira yanmaz ve deri o yaptığım kaplamada bir çok ek var belli mi ? özelliği buradan geliyor..fön yardımıyla yapılıyor..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
işçiliği zor o zaman? 3 metre genişlik ne kadar? Ayrıca gündelik hayatta kullandığımız güçlü bir fön işimizi görür mü?
|
|
![]() |
|
işçilik çok basit kıvrımlara fön gündelik fön tutarak elinizle baskı yaparak işi bitirirsiniz ek parcada görünmez kolay anlıycak gelecek hafta aynalara şeritli folyo çekip toplu halde göstericem
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
paylaşım için teşekürler. Birşey daha geri sökmesi zor mu? kalıntı bırakır mı? ayrıca Kokpiti boyayıp orjinalliği bozanlara duyrulur.
|
|
![]() |
|
aylarca kalıyor söktüğünde parlatıyla parlat hiçbir kalıntısı kalmıyor sökmeside fönle kolay yani
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |