|
15 saç jant acil... |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 23:51 |
||
arkadaslar 206 aracıma takmak için 15 saç jant arıyorum elinde olup satmak istiyen varsa yardımdı olsun.
NOT:ucuk rakamlar istemeyin ögrenciyiz neticede :))))
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
14 İsteseydin Bende Vardı Hemde Çok Uygun Fiyata Yardımcı Olabilirdim Kendi Aracımın Jantları Hemde Tamamen Orjinal
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
lastiklerim 15 bir daha lastilk parası olmasın dıye 15 istiyorum ve 14 her yerde var 15 yok nasıl isse
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
albaydakı 14" jantlar lastıklerıyle beraberler. lastıklerıde gayet guzel yanı eger dusunursen...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arkadaslar hala 15 sac jant bulamadım elinde olan hiç yok mu
|
|||
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
harmus
1. Vites 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim aracın önceki sahibi yakıtta tasarruf mantığıyla orijinalleri çıkarıp 15'' oem çelik jant takmış 307 SWye. Lastikleri yenilemek istediğimden jantları da değiştirme düşüncem var. Orijinal aliane 16'' orijinal yeni jant bakacağım. Eğer alacak olursam akşam mesaj atarım. Sizin kesinlikle uygun bulacağınız fiyata verebilirim. Öğrenciliği iyi bilirim.
Sevgiyle kalın, pejosuz kalmayın.
|
|||
Sevgiyle Kalın.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sizden haber bekliyorum :))
|
|||
yusuf206
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yanlız 15 jantı biraz pahalı veriyolar kardeş .....
|
|||
206 XT 118 HP
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ne kadar eder hiç bilmiyorum ama ögrenci indirimli olacak umudu ile cok istemezler diye umuyorum
|
|||
nurinuri58
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Arkadaşlar benim 206 arabamda 16inç siyah metalik jant ve 205-40-16 lastik var. köy öğretmeniyim arabayı yeni aldım. ama bilirsiniz bu lastik ve jant sıcak asfalttan başka yola çıkınca tat vermiyor. 14 inç jant ve uyacak lastik varsa takasa girebilirim. isteyene satıp kndim sıfırda almayı düşünüyorum. çünkü bu yollarda sürüş zevki tattırmıyor. jantların herhangi bi sorunu yok lastiklerin durumu da normal.
|
|||
bir nuri bir 206
|
|||
nurinuri58
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
|
||
bu arada sahibinden de ilan olarak verdim yeni üye oldum foto eklemeyi denemedim buraya pek vaktim yok 48642242 ilan numaradan ararsanız bulabilirsiniz. fiyatı tam bilmediğimden sıfır fiyatının yarısını yazdım isteyen arkadaşla piyasa araştırması yapıp anlaşabiliriz. |
|||
bir nuri bir 206
|
|||
harmus
1. Vites 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Selam,
Araç baskı balata için bugün serviste. Jantları görebileceğiniz fotoğraf olarak önceki sahibinden araç fotosu mevcut. Ancak bu gece resimleri yükleyebilirim sanırım. Olabilir derseniz atlayın İzmir'e gelin derim. Hem yerinde görürsünüz, hem de misafirim olursunuz. Lastikleri de 6-7.000 km daha rahatlıkla götürebilir. Fiyatını (tadında olmak kaydıyla) araştırın siz belirleyin. Ben de sanırım individual'den alacağım jantları.
P.S: Mail ve telefon bilgilerimi size mail atıyorum. Düzenleyen harmus - 04 Mayıs 2011 Saat 15:53 |
|||
Sevgiyle Kalın.
|
|||
mechanix
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Halen lazımsa elimde çıkma takım 15 sac jant var.
Yardımcı olabilirim.
|
|||
boraa
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende arıyorum 14'' çelik jant.varmı satan
|
|||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|||
yusuf206
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
var bende 14" çelik jant
|
|||
206 XT 118 HP
|
|||
masumserseri
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
||
ılan numarsı 49512351
|
|||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bedava Fiyat Resmen İhtiyacı Olan Kaçırmasın... Hayırlı Satışlar Galipim |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
masumserseri
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
||
saolsın albayım.bu arada sısler aydınlatmıs ortalıgı.gule gule kullan
|
|||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |