|
306 s,s farlarına zenon ?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cesva25
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2011 Saat 17:47 |
arkadaşlar aracın sis farlarına normal far olmuyo elektirikçiye tak dedim :) adam h1 kablosuz dio anlamadım sinirlendim .. haketten dikkatli baktığımda bunların sis farlarında şapka gibi bişe var.. arkasında ampul var.. şimdi ben buraya ucuz yollu zenon taktırmak istiorum.. nasıl olcak yada beyaz yanan ampuller var onlardan olurmuki ?? değişik bir şey??
|
|
yusuf206
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
senin işine yarayacaktır mutlaka...çok güzel ürün ayrıca..... |
|
206 XT 118 HP
|
|
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim..yusuf
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah askına bosver sıs farına xenon takmayı :)) ondan sonra dunyayı aydınlatıyor :) karsıdan gelenı kor edıyor.
alacaksan arkadasın gosterdıgı gıbı beyaz H1 ampul al tak gıtsın... bırde sıs farlarının ayarını yaptırman lazım. cunku bızım sıslerde yukseklık ayarı var. ayarlayınca cok guzel gosterıyor... Düzenleyen CeCoLi - 11 Mayıs 2011 Saat 21:14 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi bu sis farını ben sökebilir miyim yaa benimkiler sararmış bayaa içini bi temizlemeyi denesem diyorumm...
|
|
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nası yani .. cecoli içerden normalş farların ayarını yaptığımızı biliorum... ama sis farları nerden yapılıyor... öle bi ayarmı var içerden....????
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sıs farının ıcı acılmadıgı ıcın temızleyemezsın. zaten o sararmıs olması pas yaptıgını ıfade eder. yapılacak tek sey yenısını almak...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yukseklık ayarı var dedım ama ıcerıden oldugunu nereden cıkardın
nasıl normal farda ayar ıcın yer varsa sıs farınında ustunde ayar mekanızması var. fakat her sıs farında varmıdır bılmıyorum. fakat benım sısler orjınal valeo. ben yaptım kendımınkını cok guzel oldu. ama bunu yapabılmek ıcın alttakı kapakları acmak gerekıyor.
|
|
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
OK ŞİMDİ ANLADIM.... PEKİ SANA BİŞE SORUCAM.. BENİM SİS FARLARINI YAKINCA SAĞA SOLO YANIYOR YANİ ÖN TARAFI PEK IŞILTMIYOR .. BU DEDİĞİN AYAR YAPILMALI SANIRIM...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bıraz alakası olabılırde
BIR DAHA BUYUK HARF YAZARSAN UYELIGINI ASKIYA ALACAGIM SENIN HABERIN OLA
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya varya yemin ederim konuya öle odaklanıyorumki yazılarımı yazarken hareretli bir şekilde yazıom resmen kendimden geçiyorum... o yüzden bu büyük harfe ne zaman geçiom anlamıyorum kusura bakma lütfen .. o kadarda hassasımki bu büyük harf konusunda...alalalal ..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |