![]() |
|
tampon boyası hakkında bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 17:34 |
arkadaşlar aracımı belden aşagı halen tavan hariç boyattırıyorum aracım beyaz tamponlar aynalar ve yandaki şeriteleri beyaza boyatmayı düşünüyorum sizce nasıl olur :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arac ney kardesım...
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
çıtalra beyz gitmez siyah yap...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç 206xr
|
|
![]() |
|
hiç düşünmeden yaptır!! tabikide güzel olur. genelde herkes çıtaları tamponları araç rengine çevirmekte. tabi zevk senin bu benim fikrim
saygılar
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Eğer aracın basık ve jant varsa yaptır ya da bunları yapacaksan yaptır yoksa orijinal kalsa bence daha iyi...
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
basık olması veya jantının olmasıyla, çıtanın tamponun gövde renginde olmasının ne bağlantısı var? anlayamadım
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
dahada yakışıklı olur demek istiyor bence arkadaşım bende evet jant ve spor helezon taktırcam ama yan marşiyel tampon uzatması yaptırmicam yollarımız malum ikide bir ugraşmak istemiyorum
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
O şekilde daha güzel duruyor
![]() |
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |