![]() |
|
306 lastik hakkında !!!!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 10:56 |
306 tı kullanan dostlar çok merak ettiğim soru 185 65 14 orjinal ebatları takılı arkadaşlar... virajlarda savurma varmı ? yağmurlu havalarda kayma varmı ? konfor ve performanstan şüphem yok.... ama en büyük endişem viraj ve yağmurlu hava ???
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim hiçbir sıkıntım yok. Çok hızlı girmediğim için olabilir.
|
|
![]() |
|
hımmmmmmmmm
|
|
![]() |
|
abıcım egerkı sen memnun degılsen 195 55 15 e cevırırsın olur bıter... ben bugun degısıyorum komple :))
farklı olacagı noktalarını daha once konusmustuk hatırlarsan
![]() |
|
![]() |
|
bendekiler zaten 195*55*15 cecoli... yakıt sarfiyatı için orjinale dönersem acaba girermiyim bi yere onu düşünüyorum |
|
![]() |
|
yakıt olayında buyuk bır fark yaratmaz. sen boyle devam et... aracın ustunde teneke jantlarmı var???
cunku 2001 platınumların bazılarında teneke jantla beraber 15 lastık olur orjınalınden???
|
|
![]() |
|
hımmm... yok abi sonradan çelik jant koymuşlar tipik bişe 15 inç.. zaten değişteremedim hala uyuz oluyorum... arabanın motoru ön takım felan derken ...neyse gene gelicekler şimdi bana :)) susayım ben.. ok o zaman bu konu kapandı 195*55*15 le yola devam eyvallah...
|
|
![]() |
|
bır sure daha ıdare et. maddıyatın olunca ayarlarız sana guzel bır takım
![]() |
|
![]() |
|
eyvalllah...
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Orjinalden şaşma çok seri kullanmayan insanların aracına bence geniş jant lastik takmanın anlamı yok. Benzin olmuş 4 TL mazot 3.5 TL orjinal iyidir şaşma
![]() |
|
![]() |
|
istpdr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2012 Konum: yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
bede ınc takmayı dusunuyorum spor yaylar var arkada 55 15 kurtarırmı sızce?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |