![]() |
|
307 Çift Takım Far |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Matrak... ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Matrak...
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 00:59 |
Angel far aldığım için orjinal farları satılıktır ilk günkü gibi temizdir çiziği kırığı yoktur.
![]() Fiyat : 200 TL |
|
![]() |
|
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende farlarımı değiştirmek istiyorum. İzmir'e ykın bir ilde misiniz? Görerek almayı arzu ettiğimden soruyorum.
|
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Arkadaşlar bende angel fara geçtim almak isteyen olursa bir çift far da bende var. Aynı fiyattan kargo alıcıya ait olmak üzere verebilirim. İşiniz görülsün bi tanesi serviste 350,00 TL değişmiştim birini ondan biliyorum.
|
|
![]() |
|
Matrak... ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Matrak...
![]() ![]() ![]() ![]() |
özel mesaj gönderdim .
|
|
![]() |
|
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Telefon nomu özel mesajla gönderdim. Bana iletişim bilgilerinizi verebilirseniz hemen her gün aynı semtteyiz. Teşekkürler.
|
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
iyi satışlar. uygun fiyat
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Matrak...
harmus nickli üyeye satılmıştır teşekkürler :)
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlı satışlar arkadaşlar angel farlı resimlerinizide eklerseniz memnun olacağız benim gibi taktırmayı düşünen arkadaşlara fikir verecektir.
tşk. |
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
|
![]() |
|
Farlar sıfırdan farksız. Teşekkürler Matrak kardeşim.
Düzenleyen harmus - 12 Mayıs 2011 Saat 13:28 |
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Matrak...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Aslında temiz bir far takımı da ben istiyorum. Ama sis farı da olmalı. Bi-xenon farlarımı satmayı düşünüyorum. D1S'e geçeceğim. İki tarafa da hayırlı olsun bu arada |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ergin abi neden çıkartıyorsun?
bu arada kaça satıcaksın,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
metin bendeki D2S. şöyle örnek vereyim. 2008 model Audi A6 , 2008 model Mercedes E serisindeki merceklerden. Biraz mavimsi yanıyor ve benim hoşuma pek gitmiyor. Ayrıca uzun yada selektör işlevi kısıtlı. yardımcı bir ampüle ihtiyaç duyuyor. Ateşliyicileri de balast içinde. Ampül yandıktan 1-2 sn sonra verim yükseliyor. Selektör yapmaya müsait değil. O yüzden Halojen uzunlarla beraber yanıyor. Oysaki D1S yani 2011 model Mercedes E serisindeki ya da 2011 model BMW 5 serisindeki mercek ve ampülü yeni jenerasyon. Selektör yapmaya müsait. Ateşliyicisi balastta değil , ampülün kıçında. Anında yanıyor. Dolayısı ile ayrı bir halojen ampüle gerek yok. Ayrıca merceğin yapısından ötürü ışık bembeyaz çıkıyor. Bende yeni farımda boş kalan uzun reflektörünün içine gündüz farı koymak istiyorum. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
nekadara satmayı düşünüyorsun abi?
biliyorsun ben senin mercekli farlardan yapacaktım bir türlü fırsat olmadı.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
[QUOTE=individual]
Aslında temiz bir far takımı da ben istiyorum. Ama sis farı da olmalı. Bi-xenon farlarımı satmayı düşünüyorum. D1S'e geçeceğim. İki tarafa da hayırlı olsun bu arada Sağolun diyeceğim, ama Matrak arkadaştan aldığım farlarda sis yokmuş. Bazı işlemler yapılırsa sis olacakmış. Benim orijinalde sisler var. Dolayısı ile farları kullanmayacağım. İsteyen olursa Matrak arkadaştan aldığım fiyata (200 TL) satılıktır. İlgilenen arkadaşlara duyurmak isterim. Düzenleyen harmus - 16 Mayıs 2011 Saat 14:38 |
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
![]() |
|
Matrak arkadaştan aldığım farlar gerçekten çok temiz. Fakat, sisleri yok. Alırken bu konuda dikkatsiz davrandığım için hatalı olduğumu düşündüğümden geri iade etmeyi doğru bulmadım. Dolayısı ile iade yerine satmayı tercih ediyorum. Aldığım fiyata yani 200 TL'ye satıyorum.
|
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar, yukarıda belirtilen 2 adet 307 ön far aldığım fiyata yani 200 TL ye satılıktır. |
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |