![]() |
|
Yardımcı olur musunuz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2011 Saat 11:55 |
|
Selam arkadaşlar nasılsınız?2002 model 307 im var.Satmayı düşünmediğimden özellekle uzun yolda dinlemek için bir ses sistemi takmak istiyorum araca.Abartı bir şey istamiyorum.Orta ses seviyesinde temiz ses istiyorum.İhtiyacım olan 4 kapıya kompenant , 1 mp3 çalar,1 de amfi heralde.Bütçe sınırlı, en fazla 500-600 tl. İnternetteki alış veriş sitelerinden alabileceğim bir örnek verebilir misiniz bana.Teşekkürler... |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırdır uzun zamandır yoksun pıyasada :))
600 tl ye o malzemelerın ucuzlarından ancak alırsın.
teyp olarak navıtech vs alabılırsın 150 tl veya + 50 lıra koyarsan pıoneer ın alt modelınde alabılırsın
amfı olarak xetec vector alırsın 4 kanallı 150 tl
150 lıraya kadar da 2 takım jbl falan alırsın olur bıter
|
||
![]() |
||
|
nette bak sahibindende bossman 1800w anfi 150 tl ben kullanıyorum çok memnunum
|
||
![]() |
||
|
Askerlik girdi araya.Yeni okulda göreve başlama filan derken aksattık biraz :) Markanın yanında model de söylerseniz çok memnun olurum.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
vayy topraaaaam :D
denizlilisin demek.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
cem abi 50-100 tl arasıda kablo ve işçilik de var unutmuşsun (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Benim Aracıma Taktırdığım Güzel ve Uygun Bir Tesisatçı Vardı...
Taktıklarım Pilipo Mid Takımı + JBL 1000 W Bass + Forwel 1600 Anfi + 2.El Pioneer CD MP3 Usb Teyp + Bir Çift ALPİNE 85 Hoparlör + Montaj + Kablo = 650 Lira Çook Memnun Kalacağından Eminim Teyp Hariç Geriye Kalan Herşey Sıfır... Düzenleyen AlbayDemircan - 10 Mayıs 2011 Saat 18:08 |
||
![]() |
||
|
evet haklısın :)) onları kendım yaptıgım ıcın hıc aklıma gelmedı :)))))))
|
||
![]() |
||
|
Abi Sen Benim Aracın Tesisatınıı Dinlemiştin Değilmi Oldukça Sağlam Ses Veriyor...
Düzenleyen AlbayDemircan - 10 Mayıs 2011 Saat 18:16 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |