![]() |
|
Bluetazz yaza hazır hali....Bluesun2011 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 03:44 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Arkadaslar benden sıze tavasıye... KImın ne dedıgı onemlı olmasın sız hayalınızı gerceklestırın.Yay takacam acaba hangısı nasıl olur derdıne dusmeyın 2 secenek var bırı 3,5 dıgerı 5 .. :) bırı der 3.5 lık basmaz dıgerıder 5 lık cok yorar o ıkısının arasında gıder gelırsınız.. emın olun hıc bır zaman yanılmayacaksınızdır... bhepinize keyıflı forumlar dostlar... P.T. geniş ailem......:)bu arada yorumlarınızı eksık etmeyın.... :=) Bu arada eneslan paşam arac kardesımdeydı sanırım orda yakaladın :D ama eve geldıklerınde arkalarından ben cıktım ve arabayı kontrol ederken notunu gordum...allaha sukur cok ıyıyım senı sormalı :))) keske gorusebılseydık... Düzenleyen Mesut - 08 Mayıs 2011 Saat 03:54 |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
masslah cok hos. kazasız belasız ıns.
|
|
206 X-Design 2006 1.4
|
|
![]() |
|
Ahmett ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Jantlar güzel olmuş. Bizim 206+ ların bu hale gelebileceğini hiç düşünmemiştim açıkcası. :) Kazasız belasız sakin sürüşler dilerim ...: )
|
|
2011 206+ Envy
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Guzel calisma. Arac zaten harika.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Gerçekten harika bir araç. İnsanın baktıkça bakası geliyor.
|
|
![]() |
|
Kardeşim Yapmışsın Yapacağını...:)))
Ellerine Emeğine Sağlık. Çok Harika Olmuş Sen Tavana Folyo Çektirdinmi ?? Bide Jantlar Photoshop Değil Demi |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel araban var kardeşim Allah'ım kaza bela göstermesin güle güle kullan
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
özbilek ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
çok güzel bi çalışma araç çok fena olmuş gerçekten devamını bekliyoruz eline sağlık.
|
|
![]() |
|
araba gercekten güzel olmus jantlar ptoshop heralde ama sac janlar yazılı lastıkler daha güzeldi
![]() |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Aynen arkadaslar jantlar shop on tampon boyası ve tavan da shop sımdılık... Ama yarından ıtıbaren baslıyorum ılk olarak tavanı sonra tamponu ardıondanda jantları yapıcam hemen hızlı bı sekılde ınslh :D yorumlarınız ıcın tesekkurler. fıkır almak amaclı boyle bı calısma yaptım cunku aracıma bunları uuygulamak ıstıyorum sanırım onayıda aldım.. .tesekkurler :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
kanka BBS değilmi ya o jantlar :DDD
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
senın eskı sac jantlar 15 mı eger 15 ise sadece jantlarına talip olabilirim:)))
|
|
![]() |
|
Aynen kanka BBS :)) yapacam kanka kım ne derse desın o araba bbs lerı gorecek :)) |
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
Paşam eskı jantlarım 14 ama mlsf satılık degıl garajda muhafaza edıcem cunku yaz bıtımınde gerı takarım onları :))) |
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
dewran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hacı bunu istanbuln neresinde sürüyon banada sölede bende 10 mı indirip oralarda sürem ama arban çok gğzel nazardeğmesin
|
|
106 XSİ MODİFİYE
|
|
![]() |
|
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
jantlar fena yakıyor bluetazz akıyor resmen =) 41 kere maşallah nazardan ve kazasız belasız sürüşler nasip eylesin allah =) eger bunları gerceklestırırsen senın arabayı garajda bile rahat bırakmazlar =)
|
|
![]() |
|
BBS'lerin bu kadar yakışacağını düşünmezdim
![]() |
|
![]() |
|
bbsler gerçekten güzel duruyor, :9
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bende ilk ondan şüpelendim :D
![]() Güle güle kullan Abicim. :)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Sahil yolunda yanlıyordun 1 saat kadar önce Mesut, bizden kaçmaz
![]() |
|
A3
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |