![]() |
|
ANKARADA BOYA KORUMA VE KAPUT FİLMİ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 Saat 09:51 |
|
Merhabalar yeni aracıma boya koruma (sadece cilası) ve kaput filmi(tam) yaptırmak istiyorum 250 lira fiyat aldım bi yerden pekde profesyonel değiller ankarada tavsiye edebiliecğiniz uygun bir yer varmı?
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
baho kardeşim naber ya sonax tan fiyat aldınmı adamlar profesyonel |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sonax bu işte çok iyi ve garantili yapıyorlar anakarada bayisi olması lazım internetten sana yakın olan biryer vardır muhakkak.
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
dikmen opetin altında var sormak lazım bi teşekkürler/osman abi saol iyiyim geçen senin arabayı gördüm öveçlerle sokullu arasındaki sokakta
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
llumar 0312 341 00 13 nolu numaradan çağrı yapı firmasına ulaşıp kaput filmi yaptırabilirsin.
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler herkese yorumlar için araştırıyorum ucuz olmasıda önemli elde avuçda ne varsa arabaya yatırdık ufukta tüp var, mtv var kasko var.....
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
fiyatları nedir bilmem ama sonax iyi yapıyorbu işi diyo duydum
|
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şu carrefour un altında vardı adını unuttum ya şimdi onlarda iyiydi
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
bir arakdaşım yeni bu işleri yapan bir dükkan açtı,boya koruma işlemleri ve folyo kaplama yapıyorlar,folyolar 3M boya korumada ise meguiars ürünleri kullanıyorlar,folyoları ve cam filmleri daha gelemedi ama boya koruma ve detaylı iç temizlik için uygun fiyatlı kendince bir kampanya yapmış 150 tl,Dükkanın adı WashingPark ostim 1 sokak no 38. altun bileklerin yanında ki sokaktan girince ilerde sağda önünüze geliyor.
386 22 55 bir görüşün isterseniz.
|
||
![]() |
||
|
ekol mü?
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
Orası Autowax yada sonax tı.
|
||
![]() |
||
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
|
Ankara baykoç kimya var şaşmazda onlarla bi görüş nette çıkıyor aratınca
|
||
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
||
![]() |
||
|
aşağıda yazdığım link işini görürmü bilmem ama bi bak istersen baho kardeşim
|
||
![]() |
||
|
süper kampanya
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler abi arararım bi ara
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
|
Bu denli zahmetli işler için bana fiyat fazlasıyla az geldi. iç dış derken adamlar neredeyse 2 gün uğraşacaklar arabayla (Profesyonel yapılacaksa tabiki). 69 TL fazla uçuk ama inşallah yeterli olur.
|
||
![]() |
||
|
boya koruma çok kapsamlı birşey bende boya koruma istemiyorum zaten aracın mumunu almış fabrika sadece kaydırıcı cila atılacak cila yı 50 liraya yapıyorlarda film pahalı
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
|
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
|
3m komple kaput filmi motor koruma +hızlı cila +iç dış yıkma 250 liraya buldum mahallede mtv yi yatırıyımda yaptırıcam inş.
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
|
mahallede nerede buldun baho kardeşim
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |