![]() |
|
307 Triger Değişim Maliyeti ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 Saat 16:42 |
Merhaba arkadaşlar. Babamın aracı 2005 307 1,4HDi. Triger setini değiştirmeyi düşünüyoruz. Ortalama maliyeti nedir?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 1.6 benzinli için 350 tl ödemiştim ama daha ucuza da olur. Şahin peugeotta benzinlinin parça malıiyeti 120 tl idi 100 de işçilik alsalar 220-270 tl gibi bi maliyeti olur. dizeller nasıl acaba.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
İşçilik 100 ise hemen hemen aynı olur. Triger seti 110TL çünkü..
|
|
![]() |
|
fakat 307 lerde trigerle birlikte devirdaim de değişiyo diye biliyorum yaklaşık 50 tl civarında
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benim dediğim fiyata devirdaim dahil olması lazım öyle söylemişlerdi. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o civarlarda yani
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
triger seti 110 tl
devirdaim orjinal 80 graf marka 60 tl
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
BEN DÜN DEĞİŞTİRDİM İŞCİLİK ÖDEMEDİM SAĞOLSUN ARKADAŞLAR HALLETTİ. TRİGER SETİ BUJİLER YAĞ VE HAVA FİLTRESİ TOTAL 4LT YAĞ TRIGER KEÇESİ 200TL TUTTU
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Bedava hocam :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
ama yağı CAstrol koysaydın madem ucuza gelmiş
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
pejo parçacısından aldım sadece pejo satıyo yağda sadece total vardı bende sormadım herhalde orjınal bu dedım
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
bide motor kulağımı ne varmıs onunda lastıklerı yırtılmıs bıde ondan aldım 80tl ymıs :)
|
|
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
1,4 HDİ orjinal olarak triger seti 110 tl
|
|
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
Bir de benim aracınkini söyleyebilir misiniz? Orjinal derken valeo mu?
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
okadarda pahali degilmis burda enkotu azrabanin triger kayisini 230 ero ya degisiyolaroda tam orjinal parca bile degil eger garantili olursa 450 eroyu buluyor
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
orjinal den kastim orjinal kutulu peugeotun kendi ürünü,içinden valeo çıkabilir ama benim orjinal dediğim bütün parçalar orjinal kutuludur,valeoya orjinal demem valeo derim bilgilerinize bunuda belirteyim dedim:)) valeo triger seti yapmaz orjinal kutudan ina ve skf bilya dayco kayış çıkar genelde
senin aracının triger seti 70 tl orjinal olarak
|
|
|
![]() |
|
kızma usta, karıştırdım markaları. Valeo debriyaj baskı balata markası idi deği mi? Fiyat için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() ben teşekkür ederim
Benim anlatmak istediğim orjinal dediğim ürünler kesinlikle peugeot kutuludur,
valeo ya yada luk a veya trw ye oem de kullanılan ekipman olsalarda orjinal demem peugeot kutusunda olmadıktan sonra,hazın sende konusunu açmışken diğer arkadaşlarada ifade edeyim dedim,kızmak ne haddime
![]() |
|
|
![]() |
|
Anlayışın ve bilgilendirmen için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |