|
Anlamlı Sözler |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 20> |
Yazar | |||
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
şişe efes bi lira olsa.. her kapağın altından bedava çıksa.. bir alana bir bedava olsa..
bana ait:)
|
|||
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hiç şans yok bende..
çölde su arasam ütü bulurum
woltranı oluştursak dötü olurum
|
|||
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bize barby kız değil.. harbi kız gerek.. şairinde dediği gibi.. ''hakedeni hayatıma sokarım.. haketmeyenin hayatına sokarım..''
|
|||
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
orkestrayı yönetmek istiyorsan; sırtını kalabalığa döneceksin..
|
|||
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ve son olarak :)
Kendine güvenip ağzı laf yapanlara; ''
Laf yaptığı içinde kendini adam sananlara.. kısa bir hatırlatma:) 'Lafla adam olunmuyor'.. |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Küçükken Çikolata İçin Ağlıyordum ...
Büyüdüm Senin İçin Ağlıyorum |
|||
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben Seni Hiç Sevmedimki Ben Senin Peynir Kokan Tenekeni Sevdim |
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sizce Ağlamak İçin Gözyaşımı Dökmek mi Gerek ? Bazen Dertlilerde Ağlar Ama Gülerek !.. |
|||
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
İnsanlarda Güzel Olan Yüzdür, Yüzde Güzel Olan Gözdür Ama İnsanı İnsan Yapan Ağzından Çıkan Sözdür... :)))
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayat Seni Benden Alacak Kadar Asilse Bende Onu Yaşamayacak Kadar Delikanlıyım.
|
|||
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
NISSAN tersten okuyunca hal hatır soran bi arabadır :) başka hiç bir şey değil :))
|
|||
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
''Yanlış yoldan gitmenin birden çok yolu vardır... Ama doğruyu yapmanın tek bir yolu...''
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yılan Gibi Eğri Büğrü Duracağına ASLAN Gibi Dik Dur...
|
|||
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
уαşαм, gєяiує вαкαяαк αηlαşılıя, iLєяiує вαкαяαк уαşαηιя..."
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yardır Kardeşim Helal Ulsunn |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yolun Sonunda Uçurumu Görüyorsan Ya O Yola Hiç Girme Ya At Kendini O Uçurumdan Bir Daha Dönme...
|
|||
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
¢єηηєттєη gül çalııρ ¢єнєηηємє giRємєzѕiη, ¢єнєηηєм∂єη кσя alıρ ¢єηηєтi уαкαмαzѕıη...
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 20> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |