![]() |
|
Yüksekten Korkan Varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2011 Saat 20:39 |
Yüksekten korkarmısınız? Ama ne kadar yüksekten
![]() Bu videoyu eğitimlerimde kullanıyorum sizinle paylaşmak istedim. "Önce İş Güvenliği. First Safety" |
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben hayatta çıkamam oraya :)) ne eğitimi yapıyorsunuz ?
Düzenleyen tigerland - 12 Nisan 2011 Saat 20:57 |
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wow süper yükseklik burdan manyak base jump yapılır...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hocam elim ayagim tutmuyor su anda kesildim resmen.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
serbest atlayıcım :)) yer gözükmüyor atlarken :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben burda hatuna evlenme teklifinde bulunurdum :D oda kabul ederdi :D sonra aşağı inerdik. benden hemen ayrılırdı. film gibi yaa
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Ben alayına gider diye bağırıp inerdim aşşağıya hahaha :D Niye yüzleri sansürliyorlar ki buraya çıkmalarının amacı neydi :) ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çook Yüksek Be Kardeşim .... Kalbim Dayanmaz
![]() |
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
BU adamlar işciyse kaç para alıyorlar acaba :))))))))
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
bunlar insan mi yaaw.. Kelime bulamiyorumm=)
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Arkadaşım, iş güvenliği uzmanıyım. Özellikle yüksekte çalışma yapan, inşaat ve bakım personeli eğitimlerinde kullanıyorum. İnsanın kanı donuyor ben hala her seyrettığimde başım dönüyor. Eğer bu videodan etkileniyorsanız, o zaman paraşut tipi emniyet kemerinizi her zaman ankraj noktalarına bağlamanız ve baret takmanız gerekiyor. Zira anlık başınız dönecek ve siz yere düşerken kendinize geleceksiniz ama çok geç ![]() Ülkemizde iş kazalarından günde 5 kişi ölmekte, 40 kişi ağır veya uzuv kayıplı (el, parmak kopması) kaza geçirmektedir. Önce iş güvenliği....
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
10 bin lira verseler yinede çıkmam
|
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
benım ayaklarım uyustu seyrederken ya
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
tansiyon mansiyon kalmadı izlerken |
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Bence oldukca keyıflı aga ben her turlu cıkarım bu ısın egıtımını aldıktan sonra :))) on numara ohh o tepede yakcan sıgaranı manzarayı ızlıcen :))) hahaha de bu yolun ınısı nasıl oluyor ben onu anlamadım cıkmak kolay onunu goruosun da ınerken nasıl acaba :)))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |