Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yol bilgisayarı yerine RT3
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yol bilgisayarı yerine RT3

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eserxxx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eserxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yol bilgisayarı yerine RT3
    Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 17:14
 Fransada bir arkadaşım yaklaşık 200 TL ye RT3'ün sadece ekranını buldu benim için yani cd çalar kısmı yok, acaba diyorum, orjinal ekranını söküp, yerine tek RT3 ekranı taksam, yol bilgisayarı ekranı yerine aynı işlevi görürmü? yani 3 satırlı ekranda gösterilen bilgileri bu ekranda görebilirmiyim? Zor bir ihtimal olduğunu sanıyorum ama yine bilenlere danışmak istedim.. Şimdiden teşekkürler, kazasız belasız sürüşler dilerim herkese.
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 17:26
kardesım sanırım uyelerımızden bırısı aracına takmıs daha once ona bı danısabılırsın ıstersen konu burada
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 17:37
çalışmaz boşuna uğraşma.
altyapı farklı.sadece rt3 teybi ile çalışır.
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
VEDATDINC Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VEDATDINC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 18:07
Ekran fiber optik kablolar ile rt3 cihazı ve arac ile haberleşir rt3 yoksa hiç bi işe yaramaz
2004 307XR 1.6 atiker
Yukarı Dön
eserxxx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eserxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 08:37
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, zaten pek aklıma yatmamıştı ama bir ihtimal işe yarayabilir demiştim :)  Peki bilgi ekranındaki solma sorunu için ampul değişimi yerine ne önerebilirsiniz? Led düşünüyorum ama pek sağlıklı olmayacağını okudum forumda. Deneyen varmı hiç ? yada normal ampulmu takayım yine
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 08:38
Led neden saglikli olmuyormus. Bence en guzel yontem Led koymak.
Yukarı Dön
eserxxx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eserxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 08:43
led takıldığı zaman ışığı çok yayıyor ve görüntüyü adam gibi vermiyor diye okudum. O yüzden kafamda soru işareti kaldı. sayın Koliva siz denediniz herhalde led takmayı. sonuç nasıl, ampul takılmış hali gibi görüntü veriyormu ekrana? yine ısındığı zaman görüntü kaybı olmuyormu?
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 09:20
Hayir ben denemedim ama deneyeni cok gordum. Hicte oyle abarti isik yayma olayi yok. Hadi oyle bir olay olsa bile luminansini(isik verme gucu diyelim ya da parlaklik) secme sansiniz da var. 25 lumenden tutunda 250 lumenlere kadar farkli cesitlerde SMD Led'ler mevcut.

Düzenleyen koliva - 29 Nisan 2011 Saat 09:20
Yukarı Dön
hhuzun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hhuzun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 10:53
Orjinalini yazan: eserxxx eserxxx Yazdı:

led takıldığı zaman ışığı çok yayıyor ve görüntüyü adam gibi vermiyor diye okudum. O yüzden kafamda soru işareti kaldı. sayın Koliva siz denediniz herhalde led takmayı. sonuç nasıl, ampul takılmış hali gibi görüntü veriyormu ekrana? yine ısındığı zaman görüntü kaybı olmuyormu?
  her okuduguna inanma  dene bir ondan sonra kararini ver
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 60888 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 64 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 9 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 518 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 203 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13126 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2663 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1425 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 379 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50711 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34809 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2731 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1533 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6139 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 197 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 204 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 282 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 406 0 Sibelicom
konu icon Motoru tamir ettirin uyarısı ve çekişten düşme son mesaja git 5879 1 msk_sansal
konu icon Yağ soğutucusu son mesaja git 521 1 MehMetC3
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
bsencan 1
ulas55 1
yavuztugay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English