|
Yol bilgisayarı yerine RT3 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eserxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 17:14 |
Fransada bir arkadaşım yaklaşık 200 TL ye RT3'ün sadece ekranını buldu benim için yani cd çalar kısmı yok, acaba diyorum, orjinal ekranını söküp, yerine tek RT3 ekranı taksam, yol bilgisayarı ekranı yerine aynı işlevi görürmü? yani 3 satırlı ekranda gösterilen bilgileri bu ekranda görebilirmiyim? Zor bir ihtimal olduğunu sanıyorum ama yine bilenlere danışmak istedim.. Şimdiden teşekkürler, kazasız belasız sürüşler dilerim herkese.
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardesım sanırım uyelerımızden bırısı aracına takmıs daha once ona bı danısabılırsın ıstersen konu burada
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çalışmaz boşuna uğraşma.
altyapı farklı.sadece rt3 teybi ile çalışır. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
VEDATDINC
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ekran fiber optik kablolar ile rt3 cihazı ve arac ile haberleşir rt3 yoksa hiç bi işe yaramaz
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
eserxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, zaten pek aklıma yatmamıştı ama bir ihtimal işe yarayabilir demiştim :) Peki bilgi ekranındaki solma sorunu için ampul değişimi yerine ne önerebilirsiniz? Led düşünüyorum ama pek sağlıklı olmayacağını okudum forumda. Deneyen varmı hiç ? yada normal ampulmu takayım yine
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Led neden saglikli olmuyormus. Bence en guzel yontem Led koymak.
|
|
eserxxx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
led takıldığı zaman ışığı çok yayıyor ve görüntüyü adam gibi vermiyor diye okudum. O yüzden kafamda soru işareti kaldı. sayın Koliva siz denediniz herhalde led takmayı. sonuç nasıl, ampul takılmış hali gibi görüntü veriyormu ekrana? yine ısındığı zaman görüntü kaybı olmuyormu?
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayir ben denemedim ama deneyeni cok gordum. Hicte oyle abarti isik yayma olayi yok. Hadi oyle bir olay olsa bile luminansini(isik verme gucu diyelim ya da parlaklik) secme sansiniz da var. 25 lumenden tutunda 250 lumenlere kadar farkli cesitlerde SMD Led'ler mevcut.
Düzenleyen koliva - 29 Nisan 2011 Saat 09:20 |
|
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |