|
Peugeot Aslan Stickerları |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
hakan308
2. Vites 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 19:59 |
1-2 aydır arayıp bulamadığım stickerları nihayet bir reklamcıda yaptırdım.Benim gibi bu stickerdan arayıpta bulamayanlar olur diye konuyu açtım.İsteyen arkadaşlara yaptırıp kargolayabilirim.Boyut 20 cm x 7 cm dilerseniz boyutu küçülttürebilir yada birkaç cm büyüttürebilirim.Renk olarak bütün renkler mevcut ustada.
Çifti 15 TL olarak yapıyor anca bu kadar indirebildim.Fiyatın böyle olması stickerı 4 saat boyunca bilgisayarda yeniden çizmesinden ve kaliteli dış mekan folyosu kullanmasından kaynaklanıyor.Cuma günü sipariş vericem kimler kaç tane hangi renk ve boyutta istediklerini yazarsa toplu sipariş geçicem. Örnek olarak kendim için yaptırdıklarımı koyuyorum.Resimlerin kalitesi biraz kötü kusura bakmayın.Kırmızı olan ister fosforlu ister fosforsuz yaptırabilirim.Diğer renklerin fosforlusu için ustaya danışmam lazım.Bence en uygun boyut 20 cm x 7 cm :havali |
|
hakan308
2. Vites 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu arada resimlerden yanlış anlaşılmasın stickerlarda arka fonda beyaz yok direk renkli kısım yapıştırılıyor.
|
|
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Daha önce bir konu açmış olsaydınız size bunlardan temin edebilirdim, bir arkadaşım satıyor Ankara da.
|
|
hakan308
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef artik bende yaptirdim ve ugrasmak istemeyen arkadaslar icin temin etmeye calisiyorum
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracım kırmızı olduğu için büyük ve siyah yapmak istiyorum nekadara mal olur? 207 lerdeki gibi büyük boyutta.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 28 Nisan 2011 Saat 01:18 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
hakan308
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet arkadaşın dediği gibi 50-60 liraya halledilir |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben siyah olmasını mümkünse fosforlu olmasını istiyorum tahminimce süper olacak.
Düzenleyen metin - 28 Nisan 2011 Saat 10:22 |
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
hakan308
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=6943&title=206ya-207-le-mans-sticker
|
|
A3
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hakan sahibinden deki ilan senin mi ? daha soldan sağa 7 cm civarında kırmını olanından ihtiyacım var aynı fiyatamı temin edersin
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç değilse çizilmin dosyasını paylaşsanız da biz reklamcıya ona göre büyüp istediğimiz renkte yaptırsak olmaz mı? herkez kendi zevkine göre yapmış olur.
|
|
|
hakan308
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet o ilanda benim.Bu işi ticari olarak yapmıyorum zamanında bu stickerı 2 ay aramış ve yaptırmaya çalışmıştım ama olmamıştı.Şimdi yaptırdım ve benim gibi arayıp bulamayanlara yardım etmek amacıyla konuyu açtım.Boyut 25 cm x 9 cm'e kadar fiyat değişmiyor.En ufak 10 cm x 4 cm bile yaptırsanız makineye minimum 30 cm x 15 cm boyutlarında folyo koyulması gerekiyor.İstediğiniz ebatı ve aslanın kafası sağamı solamı bakıcak hangi renkte kaç adet istediğinizi yazarsanız yardımcı olabilirim Cep no:05425912929 |
|
hakan308
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Önceki mesajımdada belirttiğim gibi ticari bir amaçla yapmıyorum.Çizim dosyasını reklamcıdan istedim ama vermedi.Yoksa neden paylaşmayım |
|
black_rock
1. Vites 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
|
ilan linkini yazarmısın sana zahmet
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
logonun vektörel çizimini corel formatında aşağıdaki linke yükledim.
lazım olan alıp,kullansın.. http://www.upload.gen.tr/d.php/www/7ttsz3pn/lemans_logo.cdr.html |
|
A3
|
|
hakan308
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-peugeot-aslan-sticerlari-48260676/detay/ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çifti 15TL ise ben almak isterim. Gri renk olacak. Yalnız birini ters yaptırabilir misin? Arka camların iç kısmına yapıştırıcam çünkü, ağız kısmı öne doğru baksın istiyorum.
Düzenleyen Berkay - 28 Nisan 2011 Saat 11:54 |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hakan ve eminönal, teşekkürler. orjinalini almak istesek 200 den aşağı olmuyor. emeğinize sağlık.
bende eminönalın matığı gibi siyah yapıcam (yanlız aracımda çizik yok). çok dikkat çekmesin ama bakıncada güzel gözüksün farklı olsun istiyorum. ayrıca aracım kırmızı olduğu için siyah cam siyaj jant düşünüyorum. Böylece siyah ve kırmızı kombinasyonu ortaya çıkacak.
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |