![]() |
|
peugeot 307 arka döşemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2011 Saat 17:49 |
|
arkadaşlar benim 307 nin ve dışarda gördüğüm kadarıyla çoğu 307 nin ön yolcu koltuğunun arka tarafındaki cep kısmının arka tarafındaki kumaş devamlı yuvalarından çıkıyo bu 307 nin kronik bir sorunumu?
|
||
![]() |
||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
malesef kronik galiba bendede cıkıyor arkada oturan dizlerini cok dayıyor yerinden cıkıyor
|
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aaaaaaa bende de varrr
|
||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ben hiç farketmemiştim bir bakayım.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
bende de var.
|
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
bende de var çok kötü gözüküyo çıktığında
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
bnimde aynı sorun var çıkıyor arkası boşluk çünki içerden sabitleyerek bri kaç yere küçük dikiş atacağım sabit olsun sökülmesin :)
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
|
ankarada bildiğiniz orjinali gibi yaptırabileceğim bir yer varmıdır
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
içeriden bir yerden sabitlesek para vermeye gerek yok bence içeri geçmeli bişe yapmışlar hani antıkla yaptılarsa :) onu sabitleyerek içeriden dikeceğim ben
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
bendede var ya anlamadım gıttı nasıl olmus sag on koltugun arkasındakı ankarada bır yerde yaptırıan arkadaslar bılgı verırse sevınırım bende en yakın zamanda yaptıracam kım once yaptırısa bılgı versın nerde yaptırdıgını
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
kardeş sakın elletme tak yerine kullan |
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|
Çözümü olacağını zannetmiyorum
|
||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||
![]() |
||
|
güncelll
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
en büyük sorunun bu olsun ne diyem :))
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
sağolasın kardeşim
|
||
![]() |
||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
|
aynen bende de var. azcık sıyrılmıs. ben hıc ugrasmadım. acıga cıkan kısımda metalık boruyu sıyaha boyadım okadar
![]() |
||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ben halen anlamadım nasıl bişey bu? bende öyle bişey yok farketmedim.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
ben 307 lerin %60-70 inde vardır diye tahmin ediyorum çünkü gördüğüm 307 lerin çoğu bu şekilde nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |