![]() |
|
106 cd filesi (ücretsiz) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 20:28 |
eski arabam için niyetlenip teğmin ettiğim 106 cd filesi evde boşta duruyo ihtiyacı olan birisi varsa benimle irtibat kursun işi görülsün ücretsiz vereceğim
0531 920 6676 |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pug Kardeşliği Düzenleyen albaydemircan - 24 Nisan 2011 Saat 21:23 |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
resımi acamıyorm ya Düzenleyen 106_arts - 24 Nisan 2011 Saat 22:07 |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
308 e uymaz dimi ya bu :( bir bundan,birden bagaj filesi arıyorum bulamadım.
|
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
merhaba kardeş tahminim 206 olur gibi eğer olursa ben isrerim
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
206 ya olacağını sanmıyom ama yinede verebilirim il neresi istanbul ise gece yola cıkacam getirebilirim ankara ise de haftaya geri gelecem |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
istanbul kardeş
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
cordial ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Merhaba. Hala duruyorsa talibim, istanbul anadolu yakasındayım |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bagaj filesimi? hepsiburadadan 3,5 tl yemi 5 tl yemi öyle bir fiyata aldım. ozaman ne alırsan kargo bedavaydı iyi alışveriş olmuştu. Alırsan küçük al gerdirince sıkı oluyor ama büyükleri pek gerdirmediğin için bol kalıyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
CD filesimiymiş ya bu. Benim eski arabada vardı ne işe yaradığını bilmiyordum. Satarken üstünde gitti. Tüh keşke sökseymişim.
![]() |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
+1
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |