![]() |
|
1.4 DİZEL SİYAH 207 ARIYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ouzmdn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 14:59 |
Arkadaşlar çok uzun zamandır 207 için birikim yapiyorum parayı aşağı yukarı toparladım.
1.4 Dizel Siyah bir 207 arıyorum fiyatta anlaşabilirsek hemen satışını alıcam. Fakat 207 lerin koltuk ve döşemeleri farklı seçeneklerde oluyor ben siyah olanını arıyorum.. Tercihen 'Şart' olmamak kaydı ile ön tamponda delikli (sisleri içeriden) yada sade olan modelini arıyorum. |
|
207
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende arıyorum fakat aradıgımı bulamadım daha.bugun dolasmadık pazar kalmadı kendı aracımın yarısı etmz araclar ucuk fıyatlar ıstıyorlar.km cekenmı dersınız,boyalı olan yerı orjınal dıyenlermı dersınız,adam degısmıs parcayı orjınal dıyo ne arasanız var.illallah ettim.siz siz olun arac alırken muhakkak iyi bir yerden ekspertiz yaptırın.100tl kacmayın.
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benım arkadasım beyaz dızel satıyor 1.4
|
|
![]() |
|
ouzmdn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Beyazlarıda hoş tabiki ama ben siyah arıyorum alternatif bi renk yok aklımda açıkçası |
|
207
|
|
![]() |
|
Üstadım ilk başta istediğimiz özellikte bi araç bulsam 100 lirasında inan kaçmıyacam..
Nedense bu peugeotlara has birşey bir kasa çıkartıyor aynı modelin 50 tane versiyonu oluyor.
İç döşemesi kaç tane farklı modeli var belli değil.
Benim istediğim hem dışı hem içi siyah olanı 2-3 tane araç bulmuştum sahibindende istediğim gibi
fakat parayı yeni toparlayabildim beğendiklerimde satılmış durumda..
Yardımlarınızı desteklerinizi bekliyorum açıkçası..
|
|
207
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Dostum sana bi tawsiye. 1.4 alma. bak hem dizel alacam diyon hem de 1.4 diyosun. 1.4 motor pug'larda çok düşük we güçsüz. 1.6 al. hem wergisi aynı. hem yakıt hemen hemen aynı. hemde bastığında yığılmıyor güzel gidiyor. 1.4 seni kanser eder sana söyliyim. çok örneğini gördüm.
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
Çok fazla sürat yapan bir kullanıcı değilim ama haklı olabilirsiniz.. Benim özellikle aradığım kriterlerim aracın dışı gibi içi koltuk ve döşemelerin siyah olması malisef bu modeli çok az bulunuyor.
2. aradığım hususta ön tamponlarda içeriden sisli olanı (delikli) modeli
motorun 1.4 , 1.6 olması çok önemli değil benim için..
Destekleriniz bekliyorum arkadaşlar!!
|
|
207
|
|
![]() |
|
güncel Düzenleyen AlbayDemircan - 30 Nisan 2011 Saat 09:13 |
|
207
|
|
![]() |
|
Tekrar ''güncel'' beyler hiçmi yok cevrenizde etrafınızda !!
|
|
207
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
dizelde 1,6dan aşağısı yaramaz iki tane kangoo var bizde biri 70hp biri 110hp. 110hp olan daha az yakıyor ve basınca kaçıyor. sakın 1,4 falan alma kardeş
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
1.4 1.6 çok önemli değil benim için önce temiz bir araç bulabilseydik hayırlısıyla.. |
|
207
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |